Mucize Doktor dizisi yeni bölümü olan 20. Bölümü ile ekranlara gelecek. Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı olan Mucize Doktor 20. Bölüm fragmanı yayınlandı. Milyonlarca kez izlenen ve trend listelerinde her hafta üst sıralarda yer alan fragmanı gören dizi severler, Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Mucize Doktor dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Mucize Doktor son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan’ın yer aldığı popüler yapıma dair merak edilen ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm 30 Ocak 2020 Perşembe günü yayınlanacak. Sevilen hastane dizisi 20. Bölümü ile ekranlarda olacak. Çekimleri İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan bir hastanede devam eden Mucize Doktor’un yeni bölümünde yurt dışından dönen bir uçağın yolcuları hastalanmaya başlayacak ve Berhayat Hastanesi’nde önlemler alınacak.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Mucize Doktor dizisi son bölüm Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde, Berhayat Hastanesi’nde alınan tüm önlemlere rağmen insanlar ölmeye başlayacak ve acil servis karantina altına alınacak. Karantina alanında Ferman, Ali ve Nazlı da mahsur kalacaklar.

MUCİZE DOKTOR 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Mucize Doktor dizisi 20. Bölüm fragmanı yayına girdi. Yeni bölüm fragmanında hastane ekibinin salgın ile başa çıkmaya çalıştığı görülüyor. Berhayat Hastanesi’nde karantina uygulanıyor ve hastane ekibi hem içeride kalanlara sağlık hizmeti sunmaya çalışıyor, hem de salgınla mücadele ediyor. Bu salgından Ferman da etkilenecek.