Yayınlandığı günlerde en çok izlenen dizi olan ve kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mucize Doktor dizisi, çekim yerleri ile de merak konusu oldu. Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor? Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor? Mucize Doktor çekim yerleri neresi? Berhayat Hastanesi nerede? Soruları cevap arıyor. Taner Ölmez’in başrol oynadığı ve Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor dizisinin çekildiği yere dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisi İstanbul’da özel bir hastanede çekiliyor. Çekimlerin büyük kısmı İstanbul Pendik’te bulunan özel hastanede yapılıyor. Bunun dışında İstanbul’un farklı mekanları ve noktalarında da Mucize Doktor dizisi için çekim setleri kuruluyor. Dizinin ilk bölümlerinde yer alan Gar ve çekimler Bilecik ilinde gerçekleşti.

yeni başlayacak diziler 2021 kanal d, show tv, exxen

MUCİZE DOKTOR HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisi Pendik Medical Park Hastanesinde çekiliyor. Geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan hastane, Mucize Doktor dizisinin çekimleri için kullanılıyor. Dizide Berhayat Hastanesi olarak görülen yer Medical Park Pendik Hastanesidir.

BERHAYAT HASTANESİ NEREDE?

Mucize Doktor dizisinin çekimlerinde kullanılan Berhayat Hastanesi (Medical Park) İstanbul’un Pendik ilçesinde. Medical Park Pendik’te haftanın 3 günü dizi için set kuruluyor.

damla sönmez sevgilisi kim, oynadığı diziler