Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanmaya başlayan ve çok sevilen Mucize Doktor dizisi oyuncu isimleri ve dizi oyuncularının gerçek isimleri merak edilmeye devam ediyor. Başrolde Taner Ölmez’in olduğu Mucize Doktor dizisi MF Yapım ve Yapımcı Asena Bülbüloğlu tarafından ekranlara geliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan var. Mucize Doktor’un senaryosunu ise Pınar Bulut ve Onur Koralp birlikte yazıyor. Dram türünde seyirci ile buluşan Mucize Doktor dizisi oyuncu listesi ve gerçek isimleri haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR BAŞROLÜ TANER ÖLMEZ

Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu dizide otistik savant hastalığı olan Ali Vefa karakterine hayat veren oyuncu Taner Ölmez var. Berhayat Hastanesi’nin yıldız doktoru rolünde Ferman karakterine hayat veren oyuncu Onur Tuna var. Mucize Doktor dizisinde ayrıca Nazlı karakterini Sinem Ünsal, Beliz karakterini Hazal Türesan ve Kıvılcım karakterini Özge Özder canlandırıyor.

DENEYİMLİ OYUNCULAR YER ALIYOR

Mucize Doktor dizisi oyuncuları arasında Tanju karakterine hayat veren Murat Aygen, Demir karakterini oynayan Fırat Altunmeşe, Açelya karakterinde Hayal Köseoğlu ve Selvi karakterinde Bihter Dinçel rol alıyor. Mucize Doktor’un diğer oyuncuları ise Güneş karakterini canlandıran Korhan Herduran ve Adil karakterini canlandıran usta oyuncu Reha Özcan.

yeni başlayan diziler listesi 2021