Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın rol aldığı Mucize Doktor dizisi, her hafta izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi, set kurulan ve çekim yapılan yerleri ile de dizi severler tarafından çok merak ediliyor. Mucize Doktor çekildiği yer neresi? Mucize Doktor hastane neresi? Mucize Doktor çekimleri hangi gün ve nerede yapılıyor? Sorularının cevabı aranıyor. Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu ve Reha Özcan ile diziye yeni katılan Melis Gürhan’ın rol aldığı Mucize Doktor dizisinin çekildiği yer ve hastane haberimizde cevap buluyor.

MUCİZE DOKTOR ÇEKİLDİĞİ YER NERESİ?

Mucize Doktor dizisinin çekildiği yer, Berhayat Hastanesi adıyla senaryoda ve dizide yer alan, ancak gerçekte adı Medical Park Pendik olan sağlık kurumudur. Hastane dışındaki çekimler İstanbul’un farklı noktalarında ve mekanlarında yapılıyor. Dizinin ilk bölümlerinde de çekimler için Bilecik Garı ve Bilecik ilçeleri kullanılmıştı.

MUCİZE DOKTOR ÇEKİLDİĞİ HASTANE NERESİ?

Mucize Doktor dizisinin çekildiği hastane Medical Park Pendik Hastanesidir. Dizide Berhayat Hastanesi olarak görülen yer, İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan ve 2 yıl önce hizmete sunulan Medical Park Pendik’tir. İlgili hastanede dizinin çekimlerinin haftada 3 gün sürdüğü ve bu sürelerde dizi setinin ziyaret edilebildiği bilgisi paylaşıldı.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv