İlk sezonu yayınlanan Mucize Doktor dizisi, yayın hayatına başladıktan kısa süre sonra en çok izlenen dizilerden biri haline geldi. Reyting sıralamasında hep üst basamaklarda yer alan Mucize Doktor dizisinde, bu hafta koronavirüs benzeri bir virüsün yayılması anlatılıyor. Çin'de ortaya çıkan virüs, dünyanın birçok yerinde görülmeye başlarken dizi karakterlerinden Ferman da bu enfeksiyonlardan birine yakalanıyor. Dizide bu hafta, Uzakdoğudan hastaneye gelen kişiler nedeniyle Ferman'a bulaşan hastalık konu ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izleyen Mucize Doktor hayranları ise Ferman'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını, ölüp ölmeyeceğini araştırmaya başladı. İşte detaylar...

MUCİZE DOKTOR FERMAN ÖLECEK Mİ?

Mucize Doktor dizisi karakterlerinden Doktor Ferman, yakalandığı hastalık sonrası kendini karantinaya kapatıyor. Ali Vefa'ya maske takması gerektiğini söyleyen Doktor Ferman, hastaneyi üzüntüye boğuyor. Yıllar önce ağabeyini kaybeden Ali Vefa, bu kez Doktor Fermanı kaybetmekle karşı karşıya kalıyor. Virüs nedeniyle rahatsızlanan Doktor Ferman, ölümle karşı karşıya kalıyor. Henüz tedavisi olmayan hastalıkla mücadele eden Doktor Ferman'ın ölüp ölmeyeceği ve diziye devam edip etmeyeceği, önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

DOKTOR FERMAN (ONUR TUNA) KİMDİR?

Mucize Doktor dizisinde Doktor Ferman'a can veren Onur Tuna, 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. 34 yaşındaki oyuncu, kariyerine 2011 yılında Hayat Devam Ediyor isimli yapımla başladı. Bugüne dek birçok projede yer alan Onur Tuna, Mucize Doktor dizisinden önce de Yasak Elma ve Cesur Yürek dizilerinde başrol oynamıştı.