Mucize Doktor dizisi 19. Bölümü ile ekranlarda olacak. Sezonun en çok konuşulan yapımlarından olan Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm fragmanı ve yayın gününü merak eden izleyiciler, Mucize Doktor dizisi hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Mucize Doktor dizisi yeni bölüm fragmanı olan 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan olan Mucize Doktor dizisi son bölüm yayın ve fragman notları haberimizde cevap buluyor.

MUCİZE DOKTOR HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm 23 Ocak 2020 Perşembe günü, Fox TV kanalında oynuyor. Mucize Doktor dizisi 19. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Yeni bölümde bir sır yüzünden Betüş’ün ameliyatı yapılamayacak ve Adil hoca kurulu toplamak zorunda kalacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm bu akşam (23 Ocak), saat 20.00’de yayınlanacak. Dizinin özet görüntülerinin ardından yeni bölümü dizi severler ile buluşacak. Yeni bölümde Berhayat Hastanesi aciline kahramanlık yapmaya çalışırken ağır yaralanan bir adam geliyor. Adamın sakat kalmasını önleyecek bir prosedür yokken Ferman bu durumu tersine çevirmek için elinden geleni yapıyor.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI (19. BÖLÜM) YAYINDA MI?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm fragmanı olan 19. Bölüm fragmanı dizinin ve kanalın sosyal medya mecralarından paylaşıldı ve yayına girdi. Yeni bölümün tanıtım fragmanları milyonlarca kez izlendi. Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünde Ali Vefa zor durumla karşı karşıya kalacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv