Mucize Doktor dizisinin 19. bölümü, bu akşam ekranlara gelecek. Kadrosunda ünlü isimler bulunan ve yayınlanmaya başladıktan sonra en çok sevilen dizilerden biri haline gelen Mucize Doktor'un yeni bölümü merak ediliyor. Mucize Doktor'un yeni bölümünün başlamasına kısa bir süre kala, izleyiciler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Berhayat Hastanesi'yle ilgili araştırma yapmayı sürdüren Mucize Doktor hayranları, sorularına yanıt arıyor. Peki Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar...

MUCİZE DOKTOR NEREDE ÇEKİLİYOR

Mucize Doktor dizisinin çekimleri, İstanbul'un Pendik ilçesinde gerçekleştiriliyor. Dizi öncesi yapımcılar Medical Park ile anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmanın ardından çekimler başladı. Dizi, haftanın 3 günü çekiliyor ve o esnada hastanede bulunan vatandaşlar, dizi oyuncularıyla fotoğraf çektirebiliyor.

BERHAYAT HASTANESİ NEREDE

Berhayat Hastanesi, aslında İstanbul Pendik'te bulunan Medical Park Hastanesi... Dizide Medical Park Hastanesi, senaryo gereği Berhayat Hastanesi ismini aldı. Bu nedenle gerçek hayatta Berhayat Hastanesi bulunmuyor.