Yayınlandığı günlerde önemli izlenme rakamlarına erişen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mucize Doktor dizisinin çekildiği hastane merak ediliyor. Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor? Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Başrolde Ali Vefa rolü ile Taner Ölmez’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sinem Ünsal, Onur Tuna ve Hazal Türesan ile Reha Özcan da rol alıyor. Her hafta Perşembe günü yeni bölümü yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin çekildiği hastaneye dair detaylar ortaya çıktı. Hastanenin hangi şehirde ve ilçede olduğu ile hastanenin gerçek adı belli oldu. Mucize Doktor dizisinin çekim detayları haberimizde yer buluyor.

MUCİZE DOKTOR HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisi gerçek adı Medical Park, kurgu adı ise Berhayat Hastanesi olan hastanede çekiliyor. Medical Park Pendik hastanesinde yapılan çekimlerin haftada 3 gün sürdüğü biliniyor. Medical Park Pendik Hastanesi ilçeye bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi, Eski Karakol Sokak’ta bulunuyor.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisi İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan Medical Park Pendik Hastanesi’nde çekiliyor. Dizinin diğer çekim yerleri de yine İstanbul’un Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’nda bulunan farklı noktalardan oluşuyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli