Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü, bu akşam ekranlara gelecek. Son dönemin en çok takip edilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor'un kadrosunda da ünlü isimler yer alıyor. Başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı dizi, reyting sıralamasında da üst basamaklarda yer alıyor. Dizide Nazlı karakterini üstlenen Sinem Ünsal'ın da hayatı merak konusu oldu. Dizinin hayranları, Sinem Ünsal'ın kim olduğunu, hayatını, nereli olduğunu ve oynadığı dizileri - filmleri merak ediyor. Peki Sinem Ünsal kimdir? İşte detaylar...

Mucize Doktor Nazlı kim? Sinem Ünsal hayatı, oynadığı filmler - diziler

MUCİZE DOKTOR NAZLI (SİNEM ÜNSAL) KİMDİR?

Mucize Doktor dizisinde Nazlı Gülgengül karakteri, 20 yaşında bir cerrahi asistanı olarak görev yapıyor. Ali'nin büyük aşkı olan Nazlı, empati duygusu geliştiği için insanlarla kolay şekilde iletişime geçebiliyor. Erkeklere güven problemi yaşayan Nazlı, hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğu için şimdiye dek ilişki yaşamamıştır. Ferman'a aşık olan Nazlı karakteri, Beliz'le ilişkisi nedeniyle şimdilik platonik bir aşk yaşıyor.

Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal ise İzmir'de doğdu. Aslen Foçalı olan Sinem Ünsal, 2016 yılında Eskişehir'de edebiyat bölümünden mezun oldu. Aldığı oyunculuk eğitiminin ardından 2016 yılında ilk kez Çoban Yıldızı isimli dizide boy gösterdi. O günden bu yana oyunculuk yapan Sinem Ünsal, son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

SİNEM ÜNSAL NERELİ?

Sinem Ünsal üniversite eğitimine dek İzmir'in Foça ilçesinde yaşadı. Güzel oyuncunun aslen İzmirli olduğu ifade ediliyor.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d

SİNEM ÜNSAL KAÇ YAŞINDA

21 Haziran 1993 yılında doğan Sinem Ünsal, 27 yaşındadır.

SİNEM ÜNSAL OYNADIĞI DİZİ - FİLMLER

  • 2016-17 Çoban Yıldızı dizi /Most Yapım
  • 2017-18 Siyah Beyaz Aşk dizi / D Yapım
  • 2018-19 Kızım dizi / Med Yapım
  • 2019- Mucize Doktor dizi / MF Yapım

pınar altuğ kimin kızı, oynadığı diziler, hangi burç