Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mucize Doktor dizisi, çekim yeri ve günleri ile araştırılmaya devam ediyor. Mucize Doktor nerede çekiliyor? Mucize Doktor çekildiği yer / hastane neresi? Mucize Doktor çekimleri hangi günler yapılıyor? Sorularına yanıt arayan dizi severler, ayrıca Berhayat Hastanesi nerede, hangi şehirde? Sorusuna da yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna ve Hazal Türesan olan popüler dizinin merak edilenleri ortaya çıktı.

MUCİZE DOKTOR NEREDE ÇEKİLİYOR? ÇEKİLDİĞİ YER NERESİ?

Mucize Doktor dizisi İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan Medical Park Hastanesi’nde çekiliyor. 2 yıldan uzun süredir hizmet veren hastanenin bir bölümünün dizi için ayrıldığı ve çekim ekibinin belirli günlerde Medical Park’a gelerek çekimleri gerçekleştirdiği biliniyor. Dizideki adı Berhayat Hastanesi olan Medical Park Hastanesi, Pendik’te bulunuyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

MUCİZE DOKTOR ÇEKİMLERİ HANGİ GÜNLER YAPILIYOR?

Mucize Doktor çekimleri haftanın 3 günü Medical Park Hastanesi’nde yapılıyor. Haftanın 3 günü hastanede setler kuran çekim ekibi, bir bölümde yer alan hastane çekimlerini 3 gün içinde bitiriyor.

BERHAYAT HASTANESİ NEREDE, HANGİ ŞEHİRDE?

Mucize Doktor dizisinde görünen Berhayat Hastanesi İstanbul’un Anadolu Yakasında olan Pendik ilçesinde bulunuyor. İstanbul şehrinin Anadolu Yakasında yer alan Medical Park Hastanesi, dizide Berhayat Hastanesi olarak görülüyor.

hadise aslen nereli, gerçek yaşı, boyu kaç, burcu ne