Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Trend videolarda ilk 5’e yerleşen Mucize Doktor son bölüm fragmanı, şu ana kadar 4 milyon kez izlendi. Dizinin fragman detaylarını merak eden dizi severler, Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı olan Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorusuna yanıt arıyor. Fox TV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanan ve yeni sezon dizileri arasında en çok dikkat çeken yapımın oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi popüler isimler yer alıyor. Dizinin merak edilenleri haberimizde cevap buluyor.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve milyonlarca kez izlendi. Berhayat Hastanesi ekibinin hastalıklarla mücadelesinin ve aşklarının konu edildiği yapımın son bölümünde Ali Vefa, Nazlı hakkında önemli bir karar verecek ve bu kararını Adil Hoca ile paylaşacak. Beliz ise Ali Vefa ile birlikte Ferman için bir sürpriz hazırlayacak.

MUCİZE DOKTOR 21. BÖLÜM FRAGMANI EKRANLARDA

Mucize Doktor dizisi 21. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümü 20 Şubat 2020 Perşembe günü yayınlanacak dizi saat 20.00’de başlayacak. Mucize Doktor’un son bölümünde Ferman için büyük bir sürpriz hazırlanacak ve Ferman haberi olmadan, sürprizin yapılacağı mekana getirilecek. Ekibimiz diğer taraftan da önemli bir hastalıkla karşı karşıya kalacak.