Mucize Doktor dizisi 20. Bölümü Perşembe günü seyirci ile buluşacak. İlk bölümünden bu güne çok konuşulan Mucize Doktor dizisi, yayın günü ve fragman ayrıntıları ile de merak edilmeye devam ediyor. Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı olan Mucize Doktor 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor hangi kanalda yayınlanıyor? Mucize Doktor hangi gün oynuyor? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman oynayacak? Soruları yanıt arıyor. Mucize Doktor dizisi ile ilgili tüm merak edilen yayın günü ve fragman notlarının cevapları haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm fragmanı olan 20. Bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesi olan Mucize Doktor dizisi son bölüm fragmanı 3 milyondan fazla izlenme sayısına erişti. Oyuncuları arasında Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan olan dizinin fragmanı dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşıldı.

MUCİZE DOKTOR HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm 30 Ocak 2020 Perşembe günü, Fox TV kanalında yayınlanacak. Mucize Doktor 20. Bölümü ile ekranlarda olacak.

MUCİZE DOKTOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Mucize Doktor son bölüm Perşembe günü, saat 20.00’de başlayacak. Mucize Doktor dizisinin önce önceki hafta yayınlanan 19. Bölümünden özet görüntüler, ardından ise yeni bölüm izleyici ile buluşacak.