Mucize Doktor son bölüm fragmanı olan Mucize Doktor dizisi 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor’un yeni bölüm tanıtım fragmanını büyük bir heyecanla bekleyen dizi severler fragmana kavuştu. Mucize Doktor dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor son bölüm fragmanı neler oluyor, Ferman diziden ayrılıyor mu? Ölüyor mu? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan olan dizinin yeni bölüm tanıtım fragmanına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm fragmanı olan Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ferman’ın hasta yatağında olduğu, Ali Vefa’nın ise onun başında beklediği ve hastalığına bir çözüm aradığı görülüyor. Ferman’ı iyileştirmek için çabalayan Ali Vefa bu hastalığa bir çözüm bulabilecek mi? Sorusu önümüzdeki bölümde yanıt bulacak.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM FRAGMANI NELER OLUYOR?

Mucize Doktor son bölüm fragmanı yayına girdi. Son bölümde ayrıca Ali Vefa’nın hamile bir kadına yardım ettiği görülüyor. Berhayat Hastanesi ekibi yeni bir macera ile önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek.

MUCİZE DOKTOR 21. BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Mucize Doktor 21. Bölüm olan yeni bölüm 6 Şubat 2020 Perşembe günü Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Tanıtım fragmanları bile milyonlarca kez izlenen dizinin son bölümü önümüzdeki hafta izleyici ile buluşacak.