Mucize Doktor dizisi son bölümü olan 24. Bölümü ile ekranlara gelecek. Mucize Doktor yeni bölüm yayın günü ve detaylarını merak eden dizi severler, Mucize Doktor ne zaman başlıyor? Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor? Mucize Doktor hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın yer aldığı dizinin yayın günü ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm 27 Şubat 2020 Perşembe günü oynuyor. Mucize Doktor 24. Bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin son bölümünde Ali ve Nazlı ilişkilerine ilk kez şans verecek ancak bu ilişkiyi yürütmenin göründüğünden çok daha zor olduğunu keşfedecekler. Kıvılcım ise planını yürürlüğe koyacak ve Beliz’i köşeye sıkıştıracak.

MUCİZE DOKTOR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Mucize Doktor dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde, acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuk gelecek. Tek uygun karaciğerin ise bir mahkuma ait olduğu anlaşılacak. Dizinin yeni bölümünde tehlikeli mahkum hastaneye getirilecek.