Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Mucize Doktor dizisi yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman başlıyor? Mucize Doktor hangi gün oynuyor? Mucize Doktor dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Mucize Doktor saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtlarını arayan izleyiciler, Mucize Doktor dizisi son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati hakkında detayları öğrenmeye çalışıyor.

MF Yapım tarafından çekilen, yapımcısı Asena Bülbüloğlu, yönetmenleri Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek olan ve dram türü ile ekranlara gelen dizinin senaryosunu Punar Bulut ve Onur Koralp yazıyor. Başrolünü Ali Vefa rolüyle Taner Ölmez’in oynadığı Mucize Doktor dizisinin diğer oyuncuları arasında Sinem Ünsal, Onur Tuna, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen ve Fırat Altunmeşe ile Hayal Köseoğlu var. Dizinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

MUCİZE DOKTOR HANGİ GÜN OYNUYOR?

Mucize Doktor dizisi her hafta Perşembe günü oynuyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi Perşembe akşamları dizi severlerle buluşuyor.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm 19 Kasım 2020 Perşembe akşamı başlıyor.

MUCİZE DOKTOR HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Mucize Doktor dizisi Fox TV kanalında yayınlanıyor. Fox TV’de ayrıca Yasak Elma, Çocukluk, Sen Çal Kapımı, Baraj ve Zümrüdüanka dizileri de ekranlara geliyor.

MUCİZE DOKTOR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Mucize Doktor dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önce özet görüntüleri, daha sonra yeni bölümü izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv