Sanatçı Murat Dalkılıç’ın yaşamına dair ayrıntılar merak ediliyor. Murat Dalkılıç boy kaç, sevgilisi kim, Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrıldı mı, neden ayrıldı, ne zaman ayrıldı? Sorularının cevapları araştırılıyor. Tam adı Sırrı Murat Dalkılıç olan sanatçı 7 Ağustos 1983 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Üniversite öncesi eğitimini Aydın’da tamamlayan, başta basketbol odaklı bir kariyer düşünen ancak müzik kariyerine ilk adımını atan Dalkılıç, küçük mekanlarda sahne almaya başladı.

Beykent Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi gören ve 2008 yılında Kasaba adını verdiği şarkısı ile ilk çıkışını yapan sanatçı, 2010 yılında ilk albümünü çıkardı. 2 Türkiye Video Müzik Ödülü ve 1 Altın Kelebek Ödülü kazanan Murat Dalkılıç, 2014 yılında Söyle Söyleyebilirsen adlı yarışma programını da sundu. Ayrıca Sil Baştan adlı dizide rol alan sanatçı, oyunculuk kariyerini de sürdürdü. 2016 yılında Bizans Oyunları filminde başrol oynayan sanatçı, 2018 yılında Dünya Hali adlı yapımda da başrolde yer aldı. 2020 yılında ise Menajerimi Ara adlı dizide konuk oyuncu olarak yer aldı.

yeni başlayacak diziler 2021

Murat Dalkılıç boy kaç?

Sanatçı Murat Dalkılıç’ın boy 1.71 cm’dir. Magazin basınında Dalkılıç’ın boyu ile ilgili birçok haber yayınlanmış ve şarkıcının boyunun 1.71 cm olduğu yazılmıştır.

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ayrıldı mı?

Sanatçı Murat Dalkılıç ile oyuncu Hande Erçel 2020 yılının Haziran ayında ayrıldı. 2017 yılının Aralık ayında aşk yaşamaya başlayan ikili, uzun süreli bir ilişki yaşadılar.

hadise ile kaan yıldırım ayrıldı mı

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel neden ne zaman ayrıldı?

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel 2020 yılında ayrıldı. Haziran 2020 yılında yollarını ayıran çift ile ilgili bir çok iddia gündeme geldi. Murat Dalkılıç ise verdiği bir röportajda, ilişki içindeki alev bitince ilişkinin de bittiğini dile getirmişti.

Murat Dalkılıç sevgilisi kim?

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın sevgilisinin kim olduğu bilinmiyor. Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra adı Gizem Gültekin ve Derya Çayırgan ile anılan sanatçının, bir sevgilisinin olup olmadığına dair bilgi bulunmuyor.

pınar altuğ aslen nereli, boyu kaç, kimin kızı