Türkiye'nin en çok tanınan sosyal medya fenomenlerinden Murat Övüç, kısa süre önce Armağan Çağlayan ile yaptığı söyleşiyle en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Kendisiyle ilgili merak edilenleri dile getiren Murat Övüç, geçtiğimiz dönemde çok acı çektiğini ancak şimdi çok mutlu olduğunu söyledi. Söyleşinin yayınlanmasının ardından, Murat Övüç'ün oğlu, oğlunun ismi, kaç yaşında olduğu ve Murat Övüç'ün eşi araştırılmaya başladı. Murat Övüç'le ilgili detaylar, haberimizde...

MURAT ÖVÜÇ'ÜN OĞLU KİM - ADI NE

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'tür. Murat Övüç, kısa süre önce yaptığı paylaşımda oğluyla fotoğrafına yer vermişti. Murat Övüç yaptığı açıklamada, "Benim canım oğlum. Aslanım, nefesim, gururum." ifadelerini kullanmış ve oğlunun doğum gününü kutlamıştı.

Murat Övüç oğlu kim? Adı ne, kaç yaşında? Murat Övüç'ün eşi kim?

MURAT ÖVÜÇ'ÜN OĞLU KAÇ YAŞINDA

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç 19 yaşındadır. Murat Övüç, yaptığı paylaşımda oğlunun yaşına yer vermişti.

MURAT ÖVÜÇ'ÜN EŞİ KİM

Murat Övüç'le ilgili en çok merak edilen konulardan biri de eşi oldu. Murat Övüç, Armağan Çağlayan ile yaptığı söyleşide, babasının zoruyla evlendiğini ve babasının ölümünün ardından boşandığını ifade etmişti. Murat Övüç'ün eski eşiyle ilgili ise herhangi bir detay bulunmuyor.

saba tümer evli mi eşi / sevgilisi kim