Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mutfağım Şahane ve Dünyayı Geziyorum programları ilgiyle takip ediliyor. Her iki programa da imza atana Özlem Tunca Esirgenç’in hayatı araştırılmaya devam ediyor. Mutfağım Şahane Özlem kimdir, eşi kim? Özlem Esirgenç kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Daha önce Kanaltürk ekranlarında Dünyayı Geziyorum adlı bir program sunan, bu programı Kanal 7 ekranlarına taşıyan Özlem Tunca Esirgenç, birçok televizyon kanalında çeşitli yapımları hazırladı ve sundu.

Ünlü Cennet Mahallesi dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan, Gönül Salıncağı ve Tatlı Bela Fadime dizilerinde de oynayan Özlem Esirgenç, Opet, Atlantis City, Mio Bianco Hotel, Truista Travel ve Aktüel Arkeoloji Dergisi reklam filmlerinde de yer aldı. 2011 yılında Çağdaş Evliya Çelebi ödülünü, 2012 yılında Türkiye’nin Seyyahı ve TÜMSİAD En İyi Gezi Belgesel Programı ödülünü kazanan Özlem Esirgenç, Malezya Kültür Bakanlığı Colors Of Malaysia Dans Yarışması ödülünün de sahibi oldu. Oyuncu, yapımcı, sunucu ve yazar olan Özlem Tunca Esirgenç’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaş ve boy bilgisi ile kocası hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

mutfağım şahane özlem tunca esirgenç

MUTFAĞIM ŞAHANE ÖZLEM KİMDİR?

Mutfağım Şahane programını sunan Özlem Esirgenç 23 Ocak 1985 İzmir doğumludur. Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde eğitim gören Özlem Esirgenç, Bahçeşehir Üniversitesi’nde oyunculuk üzerine yüksek lisans eğitimi alıyor. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi derslerine katılan Özlem Esirgenç, birçok dizide rol aldı ve program sundu.

MUTFAĞIM ŞAHANE ÖZLEM EŞİ KİM?

Mutfağım Şahane sunucu Özlem Esirgenç’in eşi Yasin Esirgenç’tir. Çift, 2013 yılında Dominik’te evlendi. Çiftin 2014 yılında Yakupcan Melih Tunca adında bir oğlu oldu. Yasin Esirgenç yönetmen ve sunucudur.

mutfağım şahane sunucusu yasin esirgenç eşi kim, kaç yaşında

ÖZLEM ESİRGENÇ KAÇ YAŞINDA?

1985 doğumlu olan Mutfağım Şahane ve Dünyayı Geziyorum programları sunucusu Özlem Esirgenç 35 yaşındadır.

ÖZLEM ESİRGENÇ NERELİ?

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan 2 programa imza atan Özlem Esirgenç İzmirlidir.

ÖZLEM ESİRGENÇ BOYU KAÇ?

Oyuncu ve sunucu Özlem Esirgenç’in boyu 1.71 cm’dir. 58 kilo olduğu bilinen Özlem Esirgenç Kova burcudur.

ÖZLEM ESİRGENÇ PROGRAMLARI

  • Dünyayı Geziyorum - Kanal 7 ve Kanaltürk
  • İstanbul Özlemi - Cine5
  • Türkiye Özlemi - Fenerbahçe TV ve Cine5
  • Özlem'in Mutfağı - Kanal 3
  • Mehmetçik - TRT 1, Show TV ve Kanal 1
  • Sıra Dışı İşler - Kanal A
  • Profesyonel Yaşam - Kanal A
  • Mutfak Keyfi - Kanal A
  • Akşam Saati - Kıbrıs Genç TV
  • Avandgarde (Magazin) - Kıbrıs Genç TV