Mutfağım Şahane programını eşi Özlem Tunca Esirgenç ile birlikte hazırlayıp sunan ve Dünyanın Tadı sunucusu olan Yasin Esirgenç’in yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Dünyanın Tadı Mutfağım Şahane Yasin kimdir, nereli? Dünyanın Tadı Yasin Esirgenç kaç yaşında, boyu kaç, saç mı ektirdi? Sorularının yanıtı araştırılıyor. Mert Film Yapımcılık’ın sahibi olan ve Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Dünyayı Geziyorum adlı programın yönetmenliğini de yapan Yasin Esirgenç, ekranlarda izleyici ile buluşmayı sürdürüyor.

Yönetmen ve sunucu olan Yasin Esirgenç, 2013 yılında Özlem Tunca Esirgenç ile Dominik’te evlendi. Bu evlilikten 2014 yılında Yakupcan Melih Tunca dünyaya geldi. Eşi Özlem Tunca, program devam ederken doğum yapmış ve oğlu henüz 40 günlük iken birlikte dünyayı gezmeye devam etmiştir. Saç ektirdiği iddiaları ile gündemde olan, Mutfağım Şahane programı ile ekranlara gelen Yasin Esirgenç’in hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile hayatına dair merak edilen tüm detaylar haberimizde yer buluyor.

MUTFAĞIM ŞAHANE YASİN KİMDİR?

Mutfağım Şahane programı sunucusu Yasin Esirgenç Hacettepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunudur. Sunucu ve yönetmen olan Yasin Esirgenç, Dünyayı Geziyorum adlı programın yönetmeni olarak tanındı. Uzun süre bu programa imza attı. Şimdilerde Dünyanın Tadı adlı programı sunmaya devam ediyor.

MUTFAĞIM ŞAHANE YASİN NERELİ?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mutfağım Şahane programını sunan Yasin Esirgenç Ankaralıdır.

mutfağım şahane özlem tunca esirgenç aslen nereli, eşi kim

YASİN ESİRGENÇ KAÇ YAŞINDA?

Sunucu ve yönetmen olan Yasin Esirgenç’in kaç yaşında olduğu ve doğum tarihi bilinmiyor. Bu konuda bir bilgi ve kendisinin de bir paylaşımı yok.

YASİN ESİRGENÇ BOYU KAÇ?

Mutfağım Şahane ve Dünyanın Tadı programı sunucu Yasin Esirgenç’in boyu 1.80 cm’dir.