Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Mutluluk Zamanı filminin çekim ve yayın ayrıntıları araştırılıyor. Mutluluk Zamanı filmi nerede çekildi, Mutluluk Zamanı filmi oyuncuları kim, Mutluluk Zamanı filmi ne zaman kaç yılında çekildi? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yapımcısı Metin Namlıses ve Berna Akpınar olan filmin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

Mutluluk Zamanı filminin senaryosunu ünlü oyuncu Buğra Gülsöy ve Ali Erkan Ersezer yazdı. Filmin başrollerinde ise Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt var. Mutluluk Zamanı filmi komedi romantik türleri ile ekranlara geliyor ve 114 dakika sürüyor.

Vizyonda kaldığı süre boyunca 571 bin 488 kişi tarafından izlenen Mutluluk Zamanı filmi 7 milyon 46 bin 505 TL gişe hasılatı elde heybet etmiştir. Filmde, kusursuz bir hayata sahip olan Mert ile heykeltıraş Ada’nın yollarının kesişmesi konu ediliyor. Mutluluk Zamanı filminin çekildiği yer, hangi adada çekildi, çekim yeri, hangi filmin uyarlaması, oyuncu kadrosu karakterleri ve hangi yıl çekildi soruları yanıt buldu.

Mutluluk Zamanı filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

TV8 kanalında yayınlanan Mutluluk Zamanı filmi 2017 yılında çekildi. Eğlenceli film 9 Kasım 2017 tarihinde vizyona girerek sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Günümüzde televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmaya heybet giriş devam ediyor.

Mutluluk Zamanı filmi nerede çekildi?

Mutluluk Zamanı filmi İstanbul’un Adalar ilçesine bağlı Heybeliada’da çekildi. Heybeli Ada olarak da bilinen ada, Adalar ilçesinin 5 mahallesinden biridir ve adalar arasında en büyük ikinci adadır. Filmin çekimleri 2,34 kilometrekare bir alana sahip olan Heybeliada’da gerçekleşti.

Mutluluk Zamanı filmi oyuncuları Ada kim?

  • Barış Arduç - Mert
  • Elçin Sangu - Ada
  • Cengiz Bozkurt - Tarık
  • Dila Bayrak
  • Levent Öktem
  • Nazlı Kar
  • Kerem Hakan İlçin