Ne Olacak Şimdi filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Arzu Film tarafından yapılan, Yönetmen koltuğunda Atıf Yılmaz’ın oturduğu, Yapımcısı Nahit Ataman ve Ertem Eğilmez olan, senaryosunu ise Sadık Şendil’in yazdığı Ne Olacak filmi çekim yerlerini, filmin ne zaman çekildiğini, oyuncu kadrosu ve müziğinin kime ait olduğunu merak eden izleyiciler, Ne Olacak Şimdi filmi nerede çekildi, Ne Olacak Şimdi filmi kaç yılında çekildi, Ne Olacak Şimdi filmi oyuncuları kim müziği kimin? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Nevra Serezli, Şener Şen, Levent Kırca ve Perran Kutman’ın paylaştığı ve 83 dakika süren Yeşilçam komedi filminin detayları ortaya çıktı.

Ne Olacak Şimdi filminde, kocası Şakir'in kendisini aldatmasına artık dayanamayan Nuran, boşanmaya karar verir. Nuran avukat olarak çocukluk arkadaşı Orhan'ı, kocası Şakir ise Özden'i tutar. İki avukat da mahkeme sırasında birbirlerinden hoşlanırlar ve sonrasında da evlenirler. Ancak evlilikleri hiç de bekledikleri gibi romantik gitmez. Özden'in sosyeteye yakın, batılı hayat tarzına alışamayan Orhan, yeni hayatını kendi yetiştiği Anadolu tarzı hayatla karşılaştırmaya başlar. Ne Olacak Şimdi filmi ile ilgili merak edilen tüm sorular haberimizde padisahbet yanıt buluyor.

Ne Olacak Şimdi filmi nerede çekildi?

Ne Olacak Şimdi Yeşilçam filmi İstanbul ve Bursa'da çekildi. Filmin İstanbul çekimleri farklı semtlerde çekildi. Tatil çekimleri ise Uludağ’da yapıldı. Filmin çekimleri için İstanbul’un pek çok farklı ilçesinde çekim setleri kuruldu.

Ne Olacak Şimdi filmi kaç yılında çekildi?

Ne Olacak Şimdi filmi 1979 yılında çekildi. Ne Olacak Şimdi filminde, eşinden boşanmak isteyen Nuran çocukluk arkadaşı olan avukat Orhan’a gidiyor. Şakir de Avukat Özden’e gidiyor. Birbirini tanımayan iki avukat birbirine aşık oluyor ve olaylar padisahbet giriş başlıyor.

Ne Olacak Şimdi filmi oyuncuları kim?

  • Levent Kırca (Avukat Orhan)
  • Nevra Serezli ( Avukat Özden)
  • Şener Şen (Şakir)
  • Perran Kutman (Nuran)
  • Adile Naşit (Orhan'ın annesi)
  • Selim Naşit (Orhan'ın babası)
  • Neriman Köksal (Betül)
  • Bülent Kayabaş (Rıfat "Rifi")