Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor. Filmin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi nerede çekildi, Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi oyuncuları kim, Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi konusu ne, Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi hangi yıl çekildi ne zaman, Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi kaç yılında çekildi? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Filmin başrollerini Zeki rolü ile Zeki Alasya, Metin rolü ile Metin Akpınar paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Meral Zeren, Süleyman Turan, Osman Alyanak, Hakkı Kıvanç, Remziye Fırtına, İlhan Hemşeri, Çetin Tolbas, Turgut Boralı, Nermin Özses ve Feridun Çölgeçen rol alıyor. Filmde, beşik kertmesi Ayşe’yi bulmak üzere Metin, Zeki ile birlikte İstanbul’a gelir. Yabancı oldukları İstanbul’da türlü badireler atlatırlar. Hayatları, fotoğraflarının bir reklam kampanyasında kullanılmasıyla değişir. Artık herkesin tanıdığı insanlar haline gelmişlerdir. Diğer taraftan, Ayşe’nin çalıştığı fabrikada işçiler toplu sözleşme talebiyle greve gider. Fabrika’nın sahibi ile işçiler arasında pazarlıklar yapılmaktadır. Şansın da yardımıyla Zeki ve Metin’in önüne popülerliklerini bu pazarlıkta kullanabilme fırsatı çıkar. Nereye Bakıyor Bu Adamlar filminin çekildiği yer, çekim yeri, hangi semtte çekildi, nerede çekilmiştir, oyuncu kadrosu karakterleri kim, ne zaman hangi yıl çekildi, konusu ne? sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen detaylar haberimizde olipsbet yer alıyor.

Aslan Bacanak filmi nerede çekildi hangi semtte çekildi oyuncu kadrosu Aslan Bacanak kaç yılında çekildi? Aslan Bacanak filmi nerede çekildi hangi semtte çekildi oyuncu kadrosu Aslan Bacanak kaç yılında çekildi?

Nereye Bakıyor Bu Adamlar hangi yıl ne zaman çekildi?

Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi 1976 yılında çekildi. Nereye Bakıyor Bu Adamlar filminin aynı yılın Nisan ayında vizyona girdi. Günümüzde farklı tarihlerde ve kanallarda sinemaseverler ile buluşmaya devam ediyor.

Nereye Bakıyor Bu Adamlar kaç yılında çekildi?

Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi 1976 yılında çekildi. Filmin yönetmen koltuğunda Osman F. Seden oturuyor. Yapımcısı Hürrem Erman olan filmin senaryosunu Ahmet Üstel yazdı. 1976 yılı yapımı film 80 dakika sürüyor.

Petrol Kralları filmi kaç yılında çekildi ne zaman hangi yıl nerede çekildi hangi ilçede semtte çekildi? Petrol Kralları filmi kaç yılında çekildi ne zaman hangi yıl nerede çekildi hangi ilçede semtte çekildi?

Nereye Bakıyor Bu Adamlar nerede çekildi?

Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi İstanbul Fatih ve Adalar'da çekildi. Film, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan Fatih ilçesine bağlı Saraçhane ve Divan Yolu Caddesi’nde, Anadolu Yakası’nda bulunan Büyükada’da çekilmiştir.

Nereye Bakıyor Bu Adamlar konusu ne?

Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi, şehir hayatına yabancı Metin ve Zeki’nin rastlantı eseri reklam yıldızı olmalarını konu edinir. Filmde, beşik kertmesi olan kızla evlenmek için İstanbul’a giden Metin ile yakın dostu Zeki’nin hikayesi konu ediliyor. Farklı bir reklam konusu arayan Tarık ile karşılaşan Zeki ve Metin’in hayatı birden değişiyor ve olaylar olipsbet giriş gelişiyor.

Güler misin Ağlar mısın filmi ne zaman çekildi oyuncuları isimleri nerede çekildi hangi otelde? Güler misin Ağlar mısın filmi ne zaman çekildi oyuncuları isimleri nerede çekildi hangi otelde?

Nereye Bakıyor Bu Adamlar oyuncuları kim?

  • Zeki Alasya (Zeki)
  • Metin Akpınar (Metin)
  • Meral Zeren (Ayşe)
  • Süleyman Turan (Tarık)
  • Osman Alyanak (Mehmet Emmi)
  • Hakkı Kıvanç (Fabrika İşçisi)
  • Remziye Fırtına (Aynalı Remziye)
  • İlhan Hemşeri (Savcı)
  • Çetin Tolbas (Apartman Sakini)
  • Turgut Boralı (Kazazede)
  • Nermin Özses (Apartman Sakini)
  • Feridun Çölgeçen (Büyük Patronun Adamı)
  • İbrahim Kurt (Memduh'un Adamı)
  • Mustafa Yavuz (Fabrika İşçisi)
  • Semih Sezerli (Simitçi)
  • İhsan Özenç (İş Adamı)

Nereye Bakıyor Bu Adamlar filminin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Memduh Ünsal (Reklam Şirketi Çalışanı), Cahit Engin (Balıkçı), Yılmaz Kurt (Memduh'un Adamı), Fadıl Garan (Adadaki İhtiyar), Osman F. Seden (İş Adamı), İbrahim Kurt (Memduh Bey'in Adamı), Erhan Dilligil (İş Adamı), Salih Kalyon (Balıkçı), Ajlan Aktuğ (Trafik Polisi), Yadigar Ejder (Cellat), Ahmet Karaca (Fabrika İşçisi) ve Muammer Gözalan (Osman Bey).

Salak Milyoner filmi çekildiği ev nerede çekildi hangi köyde çekildi hangi kanalda oynuyor? Salak Milyoner filmi çekildiği ev nerede çekildi hangi köyde çekildi hangi kanalda oynuyor?