Yeşilçam sinemasının en popüler örneklerinden olan Neşeli Günler filmi izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Sadık Şendil’in senaryosunu yazdığı Neşeli Günler filminin oyuncu kadrosunda Münir Özkul, Adile Naşit ve Şener Şen gibi usta isimler rol alıyor. Neşeli Günler filmine dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Neşeli Günler filmi nerede çekilmiştir, Neşeli Günler filminin çekildiği ev yer nerede, Neşeli Günler filmi ne zaman hangi yıl çekildi, Neşeli Günler filmi oyuncuları kim? sorularının cevaplarını arıyor.

Arzu Film tarafından çekilen Neşeli Günler filminde, geçimsiz bir çiftin ayrılmasının ardından gelişen komik olaylar ekrana yansıyor. Şener Şen’in Ziya karakteri ile harika bir oyunculuk performansı gösterdiği Neşeli Günler filmi, hala aynı heyecanla izlenmeye devam ediyor. Filmin televizyon ekranlarındaki yeni gösterimlerinde bazı sahnelerin sansürlendiği biliniyor. Neşeli Günler filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi, oyuncu kadrosu ve film hakkında merak edilen diğer detaylar haberimizde mooibet yanıt buluyor.

Neşeli Günler filmi ne zaman hangi yıl çekildi?

Neşeli Günler filmi 1978 yılında çekildi. İzleyenleri kahkahaya boğan film 1 Nisan 1978 tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlandı. Televizyon ekranlarında ise farklı kanallarda ve tarihlerde izleyiciler ile buluşmaya devam etmektedir.

Neşeli Günler filmi nerede çekilmiştir?

Neşeli Günler filmi çoğunlukla İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde çekilmiştir. Filmde yer alan turşu dükkanı Beyoğlu’nun tarihi semtlerinden olan Cihangir semtinde bulunuyor. Ayrıca filmin çekimleri için Beyoğlu'nun farklı semtlerinde ve mekanları ile çevre bölgelerinde de çekim setleri mooibet giriş kurulmuştur.

Neşeli Günler filminin çekildiği ev yer nerede?

Neşeli Günler filminin çekildiği ev yer İstanbul’un Avrupa Yakasındadır. Filmin çekimleri için Beyoğlu’nun farklı noktalarında ve Avrupa Yakası’nın bazı ilçelerinde çekim setleri kurularak filmin çekimleri tamamlanmıştır.

Neşeli Günler filmi oyuncuları kim?

  • Münir Özkul (Kazım Bey)
  • Adile Naşit (Saadet Hanım)
  • Şener Şen (Ziya)
  • Mürüvvet Sim (Sıdıka Hanım)
  • Ayşen Gruda (Nilgün)
  • Ahmet Sezerel (Uğur)
  • Oya Aydoğan (Zeynep)
  • İhsan Yüce (Nazif Efendi)
  • Ali Sururi (Uğur'un Babası)
  • Gülşen Gürsoy (Mehtap)

Neşeli Günler filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Feridun Şavlı (Yaşar), Ahmet Arıman (Ömer), Yaman Coşkun (Ahmet), Tamer Şahin (Mehmet), Necati Aslan (Tuncay), Selim Naşit Özcan (Kahvehanedeki Adam), Ekrem Dümer (Komiser), Doğu Erkan (Uğur'un Annesi) ve Yaşar Şener (Nikâh Memuru) rol alıyor.