Neslim Güngen Şiirimin Dili şarkısı ile gündemde olmayı sürdürüyor. O yılları yaşayanların müziğe doyduğu ve müzik piyasalarında efsane dönem olarak anılan 90’lı yılların şarkılarından olan, Seyyar Taner’in seslendirmesi ile hafızalara kazınan Şiirimin Dili şarkısına yepyeni ve harika bir yorum geldi. Türkiye başta olmak üzere, Avrupa’da ve farklı ülkelerde açtığı güzellik merkezi şubeleri ile ve kurmuş olduğu güzellik akademisi ile tanınan Neslim Güngen, hobi olarak başladığı müzikal yolculuğuna yepyeni şarkılar ile devam ediyor.

Mecburum Sana adlı şarkıda ünlü sanatçı Sinan Akçıl ile düet yapan ve büyük ilgi gören, Kara Liste adlı şarkısı sadece Youtube’da 2 milyonun üzerinde izlenen Neslim Güngen, güzellik uzmanı olarak televizyon ekranlarında yaptığı yorumlarla da kamuoyunun yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyor. Hobi olarak söylediği şarkılar büyük ilgi görünce bu alanda çalışmalarını sürdüren Güngen, 90’lı yıllara damga vuran Şiirimin Dili şarkısına kendine has yorumu ile seslendirdi. Şarkıya büyük bir hareket katan ve çektiği kliple de bunu destekleyen Güngen, sesi ve yorumu ile müzik piyasasının önemli isimleri arasında yer alacağını son şarkısıyla gösteriyor.

Neslim Güngen’in Şiirimin Dili adlı şarkısı 2 günde 500 bin izlenmeye ulaşması ile de dikkat çekti. Önemli bir hayran kitlesine sahip olan ve hem sosyal medyada, hem de müzikal anlamda takipçileri günden güne büyük oranda artan Güngen’in seslendireceği yeni şarkılar da şimdiden merak edilmeye başlandı.

Neslim Güngen Şiirimin Dili şarkısı ile gündemde

Neslim Güngen Şiirimin Dili şarkısı ile gündemde kalmayı sürdürüyor. Yaza damga vuracak şarkılar arasında yer alması beklenen ve rengarenk klibi ile tekrar tekrar izlenen Şiirimin Dili şarkısı, önümüzdeki günlerde de çok konuşulmaya devam edeceğe benziyor. Bestesini Kemal Boran’ın hazırladığı, güftesini Ömer Civano Çakmakçı’nın yazdığı Şiirimin Dili şarkısının düzenlemesi ise Dijital Meydan tarafından yapıldı.

Doğu ile batının enfes bir sentezi olan şarkı, hem anlamlı sözleri, hem de hareketli müziği ile dinleyenleri büyülüyor. Neslim Güngen ise yorumu ile Şiirimin Dili şarkısına apayrı bir hava katıyor. Şarkıyı seslendirme sürecini paylaşan Güngen, yeni şarkı araştırmaları yaptığını, küçük yaşlarından itibaren beğenerek dinlediği Şiirimin Dili adlı şarkıyı hatırladığını ve eser sahibi ile irtibat kurmak için harekete geçtiğini kaydetti. Eser sahibinin günler önce vefat ettiğini öğrenen Güngen, bu durumdan çok etkilendiğini ve vasisi olan yeğeni ile iletişime geçtiğini, onun da Neslim Güngen hayranı olduğunu öğrendiğini ve şarkıyı kendisine hediye etmek istediğini öğreniyor. Bunun kendisini çok etkilediğini söyleyen Güngen, boynunun borcu olarak Kemal beyin mezarını yaptırdığını sözlerine ekliyor.

Neslim Güngen kimdir hayat hikayesi

1986 yılında dünyaya gözlerini açan Neslim Güngen, Çankırılı bir anne ve Gümüşhaneli bir babanın kızı olarak hayata başladı. İş yaşamına çok erken yaşlarda başlayan ve 13 yaşında bir kuaförde çalışan Güngen, sektöre ilk adımını atmıştır. Çalışma hayatı daha ağır basan ve eğitimine bir süre ara veren Güngen, iş yaşamı sürerken liseyi bitirmiş ve üniversite diplomasını da almıştır.

İlk evliliğinden bir kızı olan ve 22 yaşında eşinden ayrılan Güngen, kariyerine yeni bir boyut kazandırmak için yurtdışı macerasına başlamıştır. Farklı coğrafya ve ülkelerde, çalıştığı sektöre dair önemli eğitimler alan Güngen, sektördeki gelişmeleri o ülkelerdeki kongrelere ve fuarlara katılarak yakından takip etmiştir.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ve makyaj videoları paylaşarak sosyal medyanın yakından tanıdığı fenomenler arasına giren Güngen, toplamda 45 güzellik merkezi şubesi ve 900’den fazla bayii ile sektörde öncü olmuş ve büyük bir başarıya imza atmıştır. Ayrıca Brezilya’dan getirdiği çatlak onarım metodu ile de geniş kitleler tarafından daha yakından tanınmıştır. 2013 yılında bugün iş ortağı ve eşi olan İnanç Keskin ile tanışıp evlenen Güngen, bu mutluluğu 2 çocuk ile de taçlandırmıştır.

Şarkı söylemeye hobi olarak başlayan, müzik severlerden ve hayranlarından büyük ilgi gören Neslim Güngen, Şiirimin Dili şarkısı ile müzikal kariyerini sürdürmektedir.