Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden filminin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden oyuncuları isimleri, Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden ne zaman çekildi ve Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları ortaya çıktı. İlk filmde ezeli düşmanları Shredder'ın planlarını alt eden kaplumbağalar New York şehrini koruma görevini daha da deneyimli olarak sürdürüyor.

Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden filminin oyuncuları arasında Laura Linney, Megan Fox, Will Arnett, Stephen Amell, Pete Ploszek var. Macera ve aksiyon türleri ile 3 boyutlu olarak çekilen filmin yönetmen koltuğunda Dave Green oturuyor. Filmin senaryosunu Josh Appelbaum ve Andre Nemec yazdı.

112 dakika süren filmde, hapishaneden kaçan Shredder dünyayı ele geçirmek için çılgın bilim adamı Baxter Stockman ve iki ahmak fedai Bebop ile Rocksteady ile el ele veriyor. Kaplumbağalarımız, maskeli kahraman Casey Jones ve gazeteci April'ın yardımıyla kötü ekibi alt etmeye çalışırken padisahbet bu kez de Shredder ile benzer amaçları güden ancak ondan çok daha güçlü olan Krang’le karşılaşıyor.

Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden ne zaman çekildi?

Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden filmi 2016 yılında çekildi. Film 23 Haziran 2016 tarihinde vizyona girdi. 135 milyon dolar bütçe ile çekilen film 245.6 milyon dolar hasılat elde etti. Türkiye’de vizyonda kaldığı süre boyunca 282 bin 68 kişi tarafından sinemalarda izlendi ve 3 milyon 214 bin 594 TL hasılat elde etti.

Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden hangi kanalda oynuyor?

Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden filmi TRT 1 kanalında oynuyor. Film TRT 1 ekranlarında saat 16.45’te başlayacak. Michelangelo, Donatello, Leonardo ve Raphael, April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) ve hokey maskeli yeni kahraman Casey Jones (Stephen Amell) ile birlikte daha kötü ve çok daha güçlü düşmanlarla savaşmak üzere padisahbet giriş geri dönüyor.

Ninja Kaplumbağalar Gölgelerin İçinden oyuncuları isimleri

  • Laura Linney
  • Megan Fox
  • Will Arnett
  • Stephen Amell
  • Pete Ploszek
  • Alan Ritchson
  • Brian Tee