Fox TV’de başlayan Öğretmen dizisi son ayların en dikkat çekici televizyon yapımlarından biri oldu. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin son bölüm fragmanı merak ediliyor. Öğretmen 5. Bölüm fragmanı olan Öğretmen yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıtını arıyor. Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor. Merve Girgin’in senaryosunu yazdığı Öğretmen dizisinin yayın ve fragman notları ortaya çıktı.

ÖĞRETMEN 5. BÖLÜM FRAGMANI

Öğretmen dizisi 5. Bölüm fragmanı henüz izleyici ile buluşmadı. Öğretmen dizisinin en son 4. Bölümü ekranlara geldi. Tüm dünyanın yaşadığı salgın sorunundan dolayı tüm diziler çekim arası verdi. Öğretmen dizisi de bunların arasında yer alıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Küçükkapı Lisesi’nde 5 kişinin ölümünün ardından 12/A sınıfı iyice perişan bir hale gelmişti. Akif ise sıradaki derse başlamıştı. Videoyu Mevsim’in çantasına kimin koyduğu sorulmuş, Ateş ise suçlu olduğunu itiraf etmişti.

ÖĞRETMEN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Öğretmen dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin 4. Bölümünde Zeynep hastaneden taburcu olmuştu. Akif ile ilgili kafasında bir çok soru olan Zeynep, Yılmaz ile konuşmak için karakola gitmiş ve olayları araştırmaya başlamıştı.