Öğretmen dizisi birinci bölümü ile Fox TV ekranlarında olacak. Dizi severlerin heyecanla beklediği Öğretmen dizisinin yayın günü ve detayları ortaya çıktı. Öğretmen dizisi ne zaman başlayacak? Öğretmen dizisi hangi gün oynuyor? Öğretmen dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un rol aldığı Öğretmen dizisi yayın detayları haberimizde yer alıyor.

ÖĞRETMEN DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN BAŞLAYACAK?

Öğretmen dizisi 1. Bölüm 4 Mart 2020 Çarşamba günü başlayacak. Öğretmen dizisinin ilk bölümü dizi severler ile buluşacak. Dizide hikayenin baş kahramanı fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek isteyecek. Farklı ders anlatma yöntemi kullanan Akif Erdem, son dersi için bir sınıf öğrenciyi rehin alacak ve bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından koparacak. Akif Erdem’in çocuklara bir sorusu vardır, Rüya Örnek’in ölümüne sebep olan öğrenciyi öğrenmek ister.

ÖĞRETMEN DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Öğretmen dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de yayınlanacak. Dizinin ilk bölümünde öğretmenleri Akif Erdem tarafından rehin alınan öğrencileri, durumdan kurtulmanın tek yolunun doğruyu söylemek olduğunu anlar. Öğrencilerin son derslerini nasıl tamamlayacağı Öğretmen dizisinin ilk bölümünde ortaya çıkacak. Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy’un yapımcı olduğu, senaryosunu Merve Girgin’in yazdığı Öğretmen dizisinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor.