Olanlar Oldu filmi, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan film, saat 20.00'de başlayacak. Filmin başlamasına kısa bir süre kala, Olanlar Oldu filmiyle ilgili birçok konu da merak ediliyor. Yönetmenliğini Hakan Akgül'ün yaptığı, senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı Olanlar Oldu filminin nerede ve hangi ilde çekildiği, filmde yer alan değirmenlerin nerede olduğu merak konusu haline geldi. Olanlar Oldu filmiyle ilgili merak edilen tüm detaylar, haberimizde...

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

OLANLAR OLDU FİLMİ NEREDE - HANGİ İLDE ÇEKİLDİ

Olanlar Oldu filminin çekimleri için birçok yer değerlendirildi ve son olarak İzmir'in Seferihisar ilçesi tercih edildi. Filmin çekimleri, Seferihisar'a bağlı bir bölge olan Sığacık'ta gerçekleştirildi. Sığacık, Seferihisar'a 46 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

OLANLAR OLDU FİLMİNDEKİ DEĞİRMEN NEREDE

Olanlar Oldu filminde değirmen kullanma fikri, Ata Demirer'in aklına geldi. Ata Demirer, Bozcaada'da bulunduğu sırada yıkık bir değirmen görerek bunun filmde güzel bir detay olabileceğini düşündü. Olanlar Oldu filminde yer alan değirmen ise Büyük Akkum Plajı'nın yakınında bulunuyor. Bir tepede yer alan değirmen, filmin en çok ilgi çeken enstantanelerinden biri olmuştu.

Ata Demirer, Olanlar Oldu filminin yayınlanmasının ardından Bozcaada'da kendisine ilham veren değirmeni de yenileme kararı almıştı.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi