Ünlü oyuncuların bir araya geldiği Ölümlü Dünya filminin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi, Ölümlü Dünya filmi gişe hasılat bilgileri ne, Ölümlü Dünya filmi ne zaman çekildi, Ölümlü Dünya filmi oyuncu kadrosu karakterleri kim? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu, TAFF Pictures tarafından yapılan Ölümlü Dünya filminin senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel birlikte yazdı.

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol ve Feyyaz Yiğit ve Mehmet Özgür gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Ölümlü Dünya filminin devam filmi de çekildi. Müziklerini Murat Çekem, Ozan Tügen ve Deniz Doğançay’ın hazırladığı komedi filmi 107 dakika sürüyor. Ölümlü Dünya filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, ne kadar izlendi, gişe hasılat bilgileri nedir, kaç kişi izledi, kaç yılında çekildi, oyuncuları isimleri nedir, filmin sonunda çalan şarkı ne sorularının yanıtları haberimizde limitsizbet yer alıyor.

Hep Yek filmi nerede çekildi konusu ne Hep Yek filmi kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Hep Yek filmi nerede çekildi konusu ne Hep Yek filmi kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu

Ölümlü Dünya filmi ne zaman çekildi?

Ölümlü Dünya filmi 2017 yılında çekildi. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan film 2018 yılında vizyona girerek sinemaseverler ile buluştu.

Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi?

Ali Atay’ın yönettiği Ölümlü Dünya filmi İstanbul’un Kadıköy ilçesinde çekildi. Film Anadolu ve Avrupa Yakası’nda, farklı semtlerde ve mahallelerde çekilmiştir. Filmin bir bölümünde yer alan lokanta sahnelerinin İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan Haydarpaşa Garı’nda çekildiği biliniyor.

Ailecek Şaşkınız filmi nerede çekildi oyuncuları Elif kim gişe hasılat hangi kanalda oynuyor? Ailecek Şaşkınız filmi nerede çekildi oyuncuları Elif kim gişe hasılat hangi kanalda oynuyor?

Ölümlü Dünya filmi konusu ne?

Ölümlü Dünya filminde, Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer ailesinin hikayesi konu ediliyor. 8 kişiden oluşan aile kendi halinde, sıradan bir hayat yaşar gibi görünüyor ancak nesilden nesile devam eden kiralık katillik işi yapıyorlar ve dünya çapında dev bir organizasyon için çalışıyorlar. Organizasyonun bazı kuralları ihlal edilince işler karışıyor ailenin kimliği açığa çıkıyor.

Ölümlü Dünya filmi gişe hasılat bilgileri

Ölümlü Dünya filmi gişe hasılat bilgisi 7 milyon TL'dir. Ölümlü Dünya filmi sinemalarda toplam 585.145 kişi tarafından izlendi. İlk üç günde 109.439 kişi tarafından izlenen film toplam 7 milyon TL hasılat limitsizbet giriş elde etti.

Acı Tatlı Ekşi filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri Acı Tatlı Ekşi filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları isimleri

Ölümlü Dünya filmi oyuncuları kim?

  • Ahmet Mümtaz Taylan (Gazanfer)
  • Alper Kul (Oktay)
  • Sarp Apak (Serhan)
  • İrem Sak (Begüm)
  • Doğu Demirkol (Zafer)
  • Feyyaz Yiğit (Serbest)
  • Meltem Kaptan (Sevil)
  • Mehmet Özgür (İlhami)
  • Özgür Emre Yıldırım (Atakan)

Ölümlü Dünya filminin oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncu, karakterler ise şunlar; Ferit Kaya (Arif), İbrahim Selim (Müşteri), Kubilay Tuncer (Müffetiş), Mustafa Kırantepe (Kahya), Güneş Hayat (Begüm'ün annesi), Osman Alkaş (Begüm'ün babası), Ender Gözü (Resepsiyonist), Gümeç Alpay Aslan (Itır).

Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi hangi otelde oyuncuları kim konusu ne hangi kanalda oynuyor? Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi hangi otelde oyuncuları kim konusu ne hangi kanalda oynuyor?