Mucize Doktor dizisinde Doktor Ferman’a hayat veren ve oyunculuğuyla göz dolduran Onur Tuna, özellikle genç kızlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Her hafta izleyenleri ekran başında toplayan Mucize Doktor dizisiyle adını duyuran Onur Tuna’nın nerede doğduğu, nerede okuduğu ve oyunculuk kariyerine nasıl başladığı merak ediliyor.

ONUR TUNA KİMDİR?

Yakışıklı oyuncu 2 Temmuz !985 tarihinde Çanakkale’de doğdu. Ortaokuldayken voleybol ve basketbolla ilgilendi. Lisans eğitimi için İzmir’e geldi ve Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’nü bitirdi. İzmir’de yaşadığı dönemde pek çok ajansla anlaştı ve 4 yıl boyunca modellik yaptı. Küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak isteyen Onur Tuna, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı ve oyunculuk kariyerine Hayat Devam Ediyor dizisiyle başladı.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 show tv, kanal d

ONUR TUNA’NIN SEVGİLİSİ KİM?

Birçok izleyicinin beğenisini toplayan Onur Tuna’nın aşk hayatı merak konusu oldu. Keremcem ve Seda Güven’in evli olduğu dönemde, magazinciler Onur Tuna ile Seda Güven’i aynı karede yakalamıştı. Seda Güven ve Keremcem anlaşamadıkları gerekçesiyle evliliklerini sonlandırdı. Evliliğin sonlanmasından kısa süre sonra Onur Tuna ve Seda Güven ilişki yaşamaya başladı ancak bu ilişki de uzun soluklu olmadı. Karizmatik oyuncunun adı Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece ile de anıldı. Ancak Onur Tuna ve Eda Ece ilişki yaşadıklarına dair bir açıklama yapmadı. Sosyal medyada Sevda Erginci’nin Onur Tuna ile birlikte olduğu konuşuldu. Bu iddialara karşı iki taraf da sessizliğini korudu.

YAĞMUR KARABAL KİM? ONUR TUNA İLE SEVGİLİ Mİ?

Mucize Doktor dizisinin çekimlerine ara verilmesiyle Onur Tuna soluğu tatilde aldı. Mucize Doktor dizisindeki Doktor Ferman rolüyle izleyicilerin dikkatini çeken yakışıklı oyuncunun Yağmur Karabal ile bir ilişkiye başladığı iddia edildi. Onur Tuna ve Yağmur Karabal’ın Kaputaj Plajı’nda birbirlerinin fotoğrafını çektikleri ve çektikleri fotoğrafları sosyal medyada koydukları görüldü. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları Yağmur Karabal’ın kim olduğu ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Yağmur Karabal, 17 Haziran 1992 tarihinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini Ankara’da tamamladı ve Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Günümüzde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde MBA eğitimi alıyor. Eğitiminin yanı sıra bir spor programında sunuculuk yapan Yağmur Karabal’ın sosyal medyada 250 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

Onur Tuna sevgilisi kim? Yağmur Karabal Onur Tuna'nın sevgilisi mi?