Kemal Sunal'ın efsane filmlerinden olan Orta Direk Şaban filmi televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Filmin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi, Orta Direk Şaban filmi kaç yılında çekildi, Orta Direk Şaban filmi ne zaman çekildi, Orta Direk Şaban filmi oyuncuları kim, Orta Direk Şaban filmi hangi kanalda oynuyor? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Kartal Tibet’in yönetmen koltuğunda oturduğu, yapımcısı Memduh Ün olan, senaryosunu Osman F. Seden’in yazdığı, Kemal Sunal’ın ölümsüz Yeşilçam filmlerinden Orta Direk Şaban filmi izleyenleri kahkahaya boğacak. Orta Direk Şaban filmi Adnan Bıçakçı, Erkan ve Bahar kimdir soruları cevap buldu. Müziklerini Cahit Berkay’ın hazırladığı, kurgusunu Mevlüt Koçak’ın yaptığı Orta Direk Şaban filmi Kemal Sunal hayranlarını ekran başına kilitleyecek. Orta Direk Şaban filminin çekildiği yer, hangi semtte çekildi, çekim yeri, kaç yılında çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri, hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları haberimizde trendbet yer alıyor.

Çöpçüler Kralı filmi hangi semtte nerede çekildi ne zaman kaç yılında çekildi oyuncuları kim? Çöpçüler Kralı filmi hangi semtte nerede çekildi ne zaman kaç yılında çekildi oyuncuları kim?

Orta Direk Şaban filmi kaç yılında ne zaman çekildi?

Orta Direk Şaban filmi 1984 yılında çekildi. Filmin aynı yıl Mart ayında gösterime girdi ve Kemal Sunal hayranları ile buluştu. 95 dakika olan yapım Uğur Film Stüdyolarında hazırlandı.

Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi?

Orta Direk Şaban filmi Üsküdar Salacak'ta çekildi. Film, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan Salacak semtinde, Beşiktaş’ta, Levent’te, Beyoğlu’nda ve köşk sahneleri ile de Yeşilköy İstanbul Caddesi’nde çekilmiştir. Filmin çekimleri için İstanbul’un iki yakasında da setler kuruldu. Orta Direk Şaban filmi çekim yerleri arasında özellikle Üsküdar Salacak Mahallesi öne çıkıyor. Kahvehane sahneleri trendbet giriş ve deniz-sahil sahneleri de bu bölgede çekildi.

Kapıcılar Kralı filmi çekildiği apartman nerede çekildi ne zaman kaç yılında çekildi oyuncuları Seyit'in kızı Albay İbram kim? Kapıcılar Kralı filmi çekildiği apartman nerede çekildi ne zaman kaç yılında çekildi oyuncuları Seyit'in kızı Albay İbram kim?

Orta Direk Şaban filmi hangi kanalda oynuyor?

Orta Direk Şaban filmi Fox TV kanalında oynuyor. Yeşilçam sinemasının ölümsüz eserlerinden olan film 5 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de ve aynı günün gecesi saat 01.45'te Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Orta Direk Şaban filminde, bir fabrikada çalışan Şaban, kendi halinde yaşayan bir adamdır ve aynı fabrikada çalışan Bahar’a aşıktır. Ancak Bahar’ı başka biri daha istiyor. Bir çok alanda başarılı bir sporcu olan Erkan’da Bahar’a aşık. Bahar’da sporcu olan Erkan’ı istiyor. Adnan Bıçakçı, Bahar’ın öz torunu olduğunu açıklıyor ve gangsterler Bahar’ı kaçırıyor. Bahar’ı kurtarmak için tek uğraşan isim ise Orta Direk Şaban oluyor.

Japon İşi filminde şarkıları kim söylüyor Fatma Girik filmde kaç yaşındaydı Japon İşi nerede çekildi? Japon İşi filminde şarkıları kim söylüyor Fatma Girik filmde kaç yaşındaydı Japon İşi nerede çekildi?

Orta Direk Şaban filmi oyuncuları kim?

  • Kemal Sunal – Şaban
  • Bahar Öztan – Bahar Gökçe
  • Yalçın Tülpar – Erkan
  • Ergun Köknar – Adnan Bıçakçı
  • Yavuzer Çetinkaya – Çete Reisi Çakal
  • Reha Yurdakul – Şükrü Bey
  • Renan Fosforoğlu – Gıyasettin Amca
  • Memduh Ün – Tahsin Bey
  • Oktar Durukan – Kara Bela Kadir

Orta Direk Şaban filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Coşkun Göğen (Sinyor Lopez), Sırrı Elitaş, Mehmet Uğur, Tahsin Koray (Adnan Bıçakçı’nın Adamları), Celal Yonat (Celal), Fatih Özses (Çete Elamanı), Dinçer Çekmez (Antrenör), Hüseyin Kutman (Basketbol Antrenörü), Baykal Kent (Basketbol Antrenörü) isimleri de yer alıyor.

Salako filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları Emine kimdir? Salako filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncuları Emine kimdir?