Televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşan Osman Pazarlama filmine dair detayları araştıran izleyiciler, Osman Pazarlama filmi nerede çekildi, Osman Pazarlama filmi oyuncuları Serap Methiye Sunucu kim, Osman Pazarlama filmi ne zaman çekildi? Sorularının cevaplarını araştırıyor. Ayrıca Osman Pazarlama konusu ne, kaç yılında çekildi sorularının da cevapları merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan komedi filminin yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar oturuyor. Şahan Gökbakar’ın hem yazıp hem başrolünde oynadığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Selim Akgül, Liberat Niyoyandika, Feriştah Senem Yıldırım, Yurtşen Fidan ve Tahsin Yıldırım rol alıyor. Filmin bir diğer sürprizi ise Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un filmin oyuncuları arasında yer alması.

Çamaşırhane Film tarafından çekilen, görüntü yönetmeni Gérard Simon olan film, vizyonda kaldığı süre boyunca 1 milyon 983 bin 777 kişi tarafından sinema salonlarında izlendi ve 22 milyon 736 bin 60 TL hasılat elde ederek önemli bir başarıya tescobet imza attı. Filmde, Osman Şaşmaz’ın komik hikayeleri ekrana yansıyor. Sevdiği kızın babasına kendisini ispat etmeye çalışan Osman, türlü maceralara atılıp yeni ve komik ürünler tasarlıyor. Ancak bu ürünler yatırımcıların ilgisini çekmiyor. Osman Şaşmaz ise zenginlik hayallerinin peşini bırakmıyor.

Osman Pazarlama filmi ne zaman çekildi?

Komedi filmi türü ile ekranlara gelen Osman Pazarlama filmi 2015 yılında çekildi. Eğlenceli film 19 Şubat 2016 tarihinde sinema salonlarında gösterime girdi.

Osman Pazarlama filmi nerede çekildi?

Osman Pazarlama filmi İstanbul’un farklı ilçe, semt ve mekanlarında çekildi. Filmin çekimleri için İstanbul’un birçok ilçesinde ve semtinde tescobet giriş çekim setleri kuruldu.

Osman Pazarlama filmi oyuncuları Serap Methiye Sunucu kim?

  • Şahan Gökbakar (Osman Şaşmaz)
  • Selim Akgül (Erkan)
  • Esra Balıkçı (Serap)
  • Yurtşen Fidan (Methiye)
  • Gizem İnceoğlu (Sunucu)
  • Liberat Niyoyandika (Embamba)
  • Tahsin Tonkuş (Saffet)

Osman Pazarlama filmi oyuncuları arasında ayrıca Feriştah Senem Yıldırım (Songül), Tahsin Yıldırım (Rıza), Şükran Çağman (Adile), Demet Akalın (Kendisi) ve Okan Kurt (Kendisi) var.