Televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda sinemaseverler ile buluşmaya devam eden Osman Pazarlama filminin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Osman Pazarlama filmi nerede çekildi, Osman Pazarlama filmi oyuncu kadrosu karakterleri, Osman Pazarlama filmi kaç yılında çekildi, Osman Pazarlama filmi konusu ne? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Senaristi, yapımcısı ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar olan filmin yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar oturuyor. Çamaşırhane Film tarafından çekilen yapımın 114 dakika sürüyor.

Komedi türünde çekilen Osman Pazarlama filmi vizyonda kaldığı süre boyunca 1.983.777 kişi tarafından izlendi ve 22.736.060 TL hasılat elde etti. Şarkıcı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un da rol aldığı filmde aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir işadamı olmanın yanı sıra zengin olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın kahkaha dolu hikayesi ekranlara yansıyor. Osman Pazarlama filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, oyuncuları isimleri nedir, ne zaman çekildi, hikayesi nedir, gişe hasılat bilgileri, kaç kişi izledi, ne kadar izlendi sorularının yanıtları haberimizde bcgame yer alıyor.

Güle Güle filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi konusu ne oyuncu kadrosu karakterleri Güle Güle filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi konusu ne oyuncu kadrosu karakterleri

Osman Pazarlama filmi kaç yılında çekildi?

Osman Pazarlama filmi 2015 yılında çekildi. Film 19 Şubat 2016 tarihinde vizyona girdi ve sinemaseverler ile beyazperdede buluştu. Televizyon ekranlarında farklı gün ve saatlerde ekranlara gelmeye devam ediyor. Ayrıca film dijital platformlarda da izlenebiliyor.

Osman Pazarlama filmi nerede çekildi?

Osman Pazarlama filmi İstanbul’da çekildi. Filmin çekimleri için İstanbul’un farklı ilçeleri, semtleri ve mekanlarında çekim setleri kurularak çekimler İstanbul’da tamamlandı. Yapım daha sonra sinemalarda gösterime girerek sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Osman Pazarlama filmi konusu ne?

Sevdiği kızın babasına kendisini ispat etme hırsı ile türlü maceralara atılan Osman’ın en büyük yardımcıları sağ kolu Erkan ve aile dostlarının kızı olan Songül’dür. Sürekli yeni ürünler tasarlayan ve bu ürünleri girişimcilik dünyasının kabul etmesi için çabalayan Osman’ın piyasaya sunmaya çalıştığı ürünler daima farklıdır ve komiktir. Bu ürünler yatırımcıların ilgisi çekmez. Osman ise zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını bcgame giriş anlar.

Kelebeğin Rüyası filmi nerede çekildi konusu ne zaman çekildi oyuncu kadrosu karakterleri Kelebeğin Rüyası filmi nerede çekildi konusu ne zaman çekildi oyuncu kadrosu karakterleri

Osman Pazarlama filmi oyuncu kadrosu karakterleri

  • Şahan Gökbakar (Osman Şaşmaz)
  • Selim Akgül (Erkan)
  • Esra Balıkçı (Serap)
  • Yurtşen Fidan (Methiye)
  • Gizem İnceoğlu (Sunucu)
  • Liberat Niyoyandika (Embamba)
  • Tahsin Tonkuş (Saffet)
  • Feriştah Senem Yıldırım (Songül)
  • Tahsin Yıldırım (Rıza)
  • Şükran Çağman (Adile)
  • Demet Akalın (Kendisi)
  • Okan Kurt (Kendisi)

Hep Yek filmi nerede çekildi konusu ne Hep Yek filmi kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Hep Yek filmi nerede çekildi konusu ne Hep Yek filmi kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu