Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak Otoban filminin çekim yerleri, oyuncu kadrosu, çekim ülkeleri ve hangi kanalda yayınlandığı ile konusu merak ediliyor. Otoban filmi nerede çekildi? Otoban filmi hangi ülkede çekildi? Otoban filmi hangi kanalda oynuyor, konusu ve oyuncuları kim? Sorularına yanıt aranıyor. Orijinal adı Collide olan ve yapım yılı 2016 olan film, 23 Mart 2017’de vizyona girmişti. Gerilim ve aksiyon türleri ile ekranda olacak filmin yönetmen koltuğunda Eran Creevy oturuyor. Müzikleri ile de büyük beğeni toplayan filmin müziklerinin bestecisi ise Ilan Eshkeri oldu. 4,8 milyon dolar hasılat yaptığı bilgisi paylaşılan filmde, kötü giden bir soygunun ardından, kendisini acımasız bir mafya babası olan Hagen’den kaçarken bulan Casey’in hikayesi ekrana geliyor. Başrollerini Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins ve Ben Kingsley gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Otoban filmi farklı ülkelerde yapılan çekimleri ile büyük ilgi görüyor.

Otoban Filmi

OTOBAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ, HANGİ ÜLKEDE?

Otoban filmi Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’de şekildi. Filmin özellikle Almanya Köln şehri çekimleri büyük ilgi gördü. Otoban filmi bu 3 ülkede çekildi.

OTOBAN FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Otoban filmi 2 Mayıs 2020 Cumartesi günü Star TV kanalında oynuyor. İlgiyle beklenen Otoban filmi saat 20.00’de başlayacak.

7. koğuştaki mucize filminin çekildiği yer neresi

OTOBAN FİLMİ OYUNCULARI KİM?

  • Nicholas Hoult (Casey Stein)
  • Felicity Jones (Juliette Marne)
  • Anthony Hopkins (Hagen Kahl)
  • Ben Kingsley (Geran)
  • Marwan Kenzari (Matthias)
  • Clemens Schick (Mirko)

OTOBAN FİLMİ KONUSU NE?

Filmin başrol karakteri Casey Stein bir soyguna bulaşıyor ve işleri ters gidiyor. Casey, acımasız bir çetenin lideri tarafından hedefe konuluyor ve kaçmaya başlıyor. Casey eski patronu Geran’ı arıyor ve yardım istiyor. Geran’ın ise başı daha büyük bir derde giriyor. Casey, hayatının aşkı ile birlikte otobanda esaslı bir kovalamacanın içine giriyor.

görümce filminin çekildiği yer neresi kaç yılında çekildi