Sanatçı ve oyuncu Öykü Gürman’ın hayatı merak ediliyor. Öykü Gürman’ın kim ve aslen nereli olduğunu, yaşı ve burcunu, evli olup olmadığını, kardeşinin kim olduğunu ve oynadığı dizileri merak edenler, Öykü Gürman aslen nereli kimdir kaç yaşında? Öykü Gürman evli mi eşi sevgilisi kimdir, Öykü Gürman kardeşi kim ve Öykü Gürman oynadığı diziler hangileri? sorularına yanıt arıyor. Türk pop ve flemenco şarkıcısı olan, aynı zamanda oyunculuk kariyeri ile de dikkatleri üzerine çeken Öykü Gürman, ikiz kardeşi olan Berk Gürman ile “Berk ile Öykü” adlı grubu kurmuşlardı.

Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayıp müzik yapan Öykü Gürman, ikiz kardeşi Berk ile “Evlerinin Önü Boyalı Direk” şarkısını söylemiş ve kısa sürede ünlü olmuştu. Daha sonra kardeşi ile albüm de yapan Öykü Gürman, solo albümünü de müzik dünyasına kazandırmıştı. Öykü Gürman’ın yaşamına dair ayrıntılar haberimizde sahabet yanıt buluyor.

Öykü Gürman kimdir?

Sanatçı ve oyuncu Öykü Gürman 4 Ağustos 1982 tarihinde dünyaya geldi. 2007 yılında kardeşi ile müzik grubu kurdu ve grup 2010 yılında dağıldı. Evlerinin Önü Boyalı Direk adlı şarkı ile ünlü olan Öykü Gürman, kardeşi ile ve solo olarak albümler çıkardı. TRT 1’de “Boyalı Direk” adlı müzik ve sohbet programının sunuculuğunu da yapan Öykü Gürman, ATV’de yayınlanan Evde Biz Bize adlı programı da Ferdi Kurtuldu ile birlikte sundu.

Öykü Gürman aslen nereli?

Öykü Gürman aslen Trabzonludur. Trabzon’un Of ilçesinden olan Öykü Gürman İstanbul’da doğup büyüdü. Sanatçı Öykü Gürman yaşamını İstanbul'da sürdürüyor.

Öykü Gürman kaç yaşında?

1982 doğumlu olan Öykü Gürman 40 yaşında. Filmlerde ve dizilerde rol alan, müzik kariyerini sürdüren ve sunuculuk da yapan Öykü Gürman, televizyon ekranlarının aranan yüzleri sahabet giriş arasındadır.

Öykü Gürman evli mi eşi kim?

Öykü Gürman evli değil. 2015 yılında Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Gürman 2016 yılında boşanmıştı.

Öykü Gürman'ın nişanlısı sevgilisi kim?

Öykü Gürman’ın nişanlısı ve sevgilisi olarak adı geçen Fatih İçmeli’ye dair bilgi bulunmuyor. 169 cm boyunda olan Öykü Gürman 53 kilo ve aslan burcudur.

Öykü Gürman oynadığı diziler

2014 yılında Urfalıyım Ezelden adlı dizide Ceylan karakterini, 2015 yılında Aşk Zamanı adlı dizide Leyla Korkmaz karakterini canlandıran Öykü Gürman, 2018-2019 yıllarında Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye Kaleli karakterine hayat verdi. Öykü Gürman 2020 yılında başlayan Gel Dese Aşk adlı dizide Sitare karakterini canlandırdı. Öykü Gürman'ın rol aldığı diğer yapımlar ise şunlardır;

  • 2021 - Bayram Şekeri
  • 2022 - Alparslan: Büyük Selçuklu
  • 2022 - Bandırma Füze Kulübü