Başarılı oyuncu Özge Yağız, son haftaların en çok aratılan isimleri arasında yer alıyor. Yemin dizisini bırakarak Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosuna dahil olacağı konuşulan ancak Sol Yanım dizisinde başrol olarak karşımıza çıkan Özge Yağız’ın hayatı, aslen nereli olduğu ile annesi ve ailesi merak ediliyor. Yemin dizisi Reyhan’ın burnu estetik mi? Sorusuna da yanıt arayan izleyiciler, Özge Yağız kimdir, nereli, diziden neden ayrıldı? Özge Yağız’ın yaş boy kilo bilgileri nedir? Yemin dizisi Reyhan kim? Makyajsız hali nasıl? Sorularına da cevap arıyor. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yemin dizisi oyuncusu olan güzel oyuncuya dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Özge Yağız

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR, NERELİ?

10 Nisan 1997 tarihinde İstanbul’da doğan Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi’nden mezun oldu. İlk olarak 2017 yılında Adını Sen Koy dizisi ile kameralar karşısına geçen Özge Yağız, Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile başrol oynadı. Daha sonra ise diziden ayrıldı ve başka bir kanalda yayınlanan Sol Yanım dizisinde başrol oynamaya başladı.

Özge Yağız

ÖZGE YAĞIZ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Özge Yağız, Yemin dizisi hayranlarını üzen bir kararla diziden ayrılacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından iddialar ile ilgili açıklama yapan Özge Yağız, hayranlarının sevgisini, desteğini hissederek yine çok güzel işlerin için olmak ümidi ile ve Yemin dizisinden yalnızca anlaşması bittiği için ayrıldığını duyurdu. Herkese desteği için teşekkür eden Özge Yağız, nice kavuşmalar olsun diyerek yeni bir proje de yer alacağının ipucunu da vermiş oldu.

özge törer evli mi, sevgilisi kim

ÖZGE YAĞIZ’IN YAŞ BOY KİLO BİLGİLERİ

Yemin dizisi oyuncu Özge Yağız 23 yaşında, 169 cm boyunda ve 52 kilodur. Koç burcu olan Özge Yağız, Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakterini canlandırmıştı.

Özge Yağız

YEMİN DİZİSİ REYHAN KİM, GERÇEK ADI NE?

Yemin dizisindeki Reyhan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Özge Yağız’dır. Yemin dizisinde başrol oynayan Özge Yağız’ın Kuruluş Osman dizisi kadrosuna dahil olacağından dolayı Yemin dizisinden ayrıldığı konuşuluyordu ancak Sol Yanım dizisinde başrol oynamaya başladı.

Özge Yağız

hadise aslen nereli, gerçek yaşı kaç, burcu ne