Özgür Dünya filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Özgür Dünya filminin çekildiği yer, çekim yerleri, oyuncu kadrosu ve karakterleri, senaryo hikayesi, hasılat bilgileri ile oynadığı kanal araştırılıyor. Özgür Dünya filmi nerede çekildi? Özgür Dünya filmi oyuncuları kim, konusu ne? Özgür Dünya filmi hangi kanalda oynuyor, gişe, hasılat nedir? Sorularına cevap aranıyor. Yönetmen koltuğunda Faruk Aksoy ile Şevki Es’in oturduğu, yapımcıları Fatih ve Faruk Aksoy ile Kerem Çatay, Pelin Diştaş ve Faruk Metin olan, senaristleri Hüseyin Aksu, Evren Erbaşol, Burcu Üstündağ, Faruk Aksoy olan Özgür Dünya filminin başrol oyuncuları ise Murat Serezli, Hayal Köseoğlu, İdris Nebi Taşkan ve Rabia Soytürk oldu. Aile ve macera türleri ile ekrana gelen Özgür Dünya filmi 2018 yılında çekildi ve 22 Mart 2019 yılında vizyona girdi. Med Yapım ve Ay Yapım ortaklığı ile yapılan ve 122 dakika süren Özgür Dünya filmi farklı hikayesi ve animasyon sahneleri ile dikkat çekiyor. Filmin merak edilen detayları haberimizde yer alıyor.

anamız var filmi nerede çekildi kaç yılında

ÖZGÜR DÜNYA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Türk sinemasının yeni tür filmleri arasında sayılabilecek olan Özgür Dünya filmi İstanbul’da çekildi. Filmin çekimleri için İstanbul’un farklı ilçelerinde ve semtlerinde setler kuruldu. Filmin bir bölümü de animasyondan oluşuyor.

ÖZGÜR DÜNYA FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Özgür Dünya filminin oyuncu kadrosu ve karakterleri arasında Murat Serezli, Hayal Köseoğlu, İdris Nebi Taşkan, Rabia Soytürk, Gürbey İleri, Sami Aksu, Martin Nadin, Mekin Sezer ve Özer Keçeci var. Filmin oyuncuları arasında ayrıca Turan Günay, Dilan Gerede, Ahmet Sonuç, Tuna Akşen ve Enis Kirazoğlu da rol alıyor.

ÖZGÜR DÜNYA FİLMİ KONUSU NE?

Türk mitolojisinde önemli bir yere sahip olan Gök Tanrı ve Kayra Han’ın hikayesinden esinlenilen oyun kurgusuna sahip Özgür Dünya filminde oyun sektöründe büyük ses getirecek, yapay zeka destekli bir oyun, Aslı ve babası için başka anlamlar taşıyor. Zor şartlarda tasarladıkları oyun dünyada bir ilk olacak ancak piyasaya sürülmek üzere olan oyunun gelirini paylaşmaktan kaçınan düşmanlar harekete geçiyor ve gerçek hayat ile oyunda eş zamanlı mücadele başlıyor.

çetin ceviz filminin çekildiği yer köy nerede ne zaman çekildi

ÖZGÜR DÜNYA FİLMİ GİŞE, HASILAT NEDİR?

Büyük bütçeli bir yapım olduğu bilinen Özgür Dünya filmi 3 hafta vizyonda kaldı ve 19.317 seyirci gişe rakamına ulaştı. Özgür Dünya filmi 298.749,00 TL hasılat elde etti.

ÖZGÜR DÜNYA FİLMİNDEKİ OYUN NEDİR?

Özgür Dünya filmindeki oyun CULT X adlı oyundur. CULT X oyunu film için özel olarak üretildi ve toplam 30 dakika süresine sahip, 7 farklı etaptan oluşuyor. CULT X adlı oyunun 20 kişilik bir ekip tarafından 8 ayda hazırlandığı biliniyor.

ÖZGÜR DÜNYA FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanan Özgür Dünya filmi Fox TV kanalında oynuyor. Özgür Dünya filminin saat 20.00’de başlayacağı duyurusu yapıldı.

yeni hayat filmi nerede çekildi kaç yılında