Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölüm fragmanı olan Payitaht 106. Bölüm fragmanı yayınlandı. Tarihi dizinin yeni bölüm yayın günü ve fragman ayrıntılarını öğrenmek isteyen dizi severler, Payitaht Abdülhamid ne zaman, hangi gün oynuyor? Payitaht hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Başrolde Abdülhamid rolü ile Bülent İnal’ın yer aldığı, oyuncuları arasında ayrıca Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Sedef Avcı ve Başak Daşman’ın olduğu Payitaht dizisi yayın notları haberimizde cevap buluyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm 31 Ocak 2020 Cuma günü yayınlanacak. Payitaht dizisi 106. Bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölümde Zalman’ın sokakları ayaklandıran tertibinin sonuç verdiği görülecek. Alman bankası ise demiryolu işinden çekilecek. Abdülhamid bu hamleye yeni bir hamle ile cevap verecek ve Almanlar ile İngilizleri işin içine çekmeye çalışacak. Zülüflü ise Zalman’a bu gelişmeyi haber verecek. Zalman bombalı bir tuzak kurar ve Ahmet Paşa ile İsmail Hakkı’nın canları tehlikeye girer.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Payitaht Abdülhamid dizisi TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde Bidar cephesinde de yeni gelişmeler var. Cemile’ye ise ölüm fermanı çıkıyor. Halil Halid ise ailesine ettiği yemini tutmak ve Ziya Sami’nin cezasını vermek için Abdülhamid’den izin istiyor. Ziya Sami’yi asacakken birileri geliyor ve kurtarıyor.