İlk olarak ekranlara 24 Şubat 2017 yılında gelen ve bu hafta 105. bölümü yayınlanacak olan Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin bulunduğu dizinin yeni bölümüne kısa bir süre kala, dizinin hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu. Payitaht Abdülhamit dizisinin yayın bilgileriyle ilgili detaylar, haberimizde...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA

Payitaht Abdülhamit dizisinin 105. bölümü olan yeni bölümü, bu akşam ekranlarda olacak. Saat 20.00'de başlayacak olan dizi 255 dakika sürecek ve 00.15'te sona erecek.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT HANGİ KANALDA

Payitaht Abdülhamit dizisi, TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Yönetmen koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu dizinin bu hafta 105. bölümü yayınlanacak. Diziyle ilgili TRT 1'in resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, dizinin yeni bölümünde yaşanacak olaylarla ilgili bilgi verildi. TRT 1'den yapılan açıklama şu şekilde:

Gustav, Vladimir'i kurtaramasa da kendini Abdülhamid'in gözünde aklamayı başarır. Selim Paşa da Karaso'yu saraydan çıkarmıştır. Abdülhamid, demiryoluna İngiliz ve Rusların engel olmamaları için bir çare düşünür. Zülüflü Abdülhamid’in her adımını Zalman’a haber vermektedir. Zalman’ın ilk hedefi demiryolu projesini hüsrana uğratmaktır. Bidar, Abdülhamid’in ona küskünlüğünden dolayı son derece üzgündür. Naime annesine Abdülkadir’in saraydan gittiğini haber verir. Bidar bu olayda da kendini suçlar. Abdülhamid karısını sevmekte ama affedememektedir. İkilem yaşar. Bidar bunun üzerine saraydan ayrılır.