Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yarışırken Gönüllüler Takımı’na geçen ve yarışmaya katıldığı günden bu yana önemli mücadeleleri kazanan ve Survivor’ın genel puan sıralamasında birinci sırada yer alan Berkan Karabulut’un hayatı merak ediliyor. Berkan Karabulut’un kim olduğu, mesleği ve boyu hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen izleyiciler, Survivor Berkan kimdir? Survivor Berkan ne iş yapar? Survivor Berkan’ın boyu kaç? Sorularına cevap arıyor. Şu ana kadar girdiği birebir yarışların 56’sını kazanıp 31’ini kaybeden Berkan Karabulut, sevgilisi Lale Onuk ile de sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Kolundaki dövmelerle dikkat çeken ve Terazi burcu olan Berkan Karabulut, çocukluk yıllarında farklı okullarda ve sınıflarda eğitim gördüğünü, sürekli okul değiştirdiğinden yeni arkadaşlar edindiğini ve bu sürecin kendisine olumlu yansımalarının olduğunu dile getirmişti. Survivor 2020’de yarışını sürdüren Berkan Karabulut’un yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 İstanbul doğumludur. İstanbul’da büyüyen ve Yugoslav göçmeni bir ailenin 3 çocuğundan biri olan 26 yaşındaki Berkan Karabulut küçük yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başladı ve üniversite yıllarında fitness eğitmenliğine devam etti. Bir tanıdığı ile birlikte spor stüdyosu açan Berkan Karabulut 2 yıl A Takım seviyesinde profesyonel olarak basketbol da oynadı.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Survivor’da 81 kiloya düşen Berkan Karabulut Survivor performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPAR?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut fitness ve spor eğitmenliği işi yapıyor. Abisi ile birlikte spor salonu açan Berkan Karabulut, 2015 yılından bu yana spor salonu sahibi olarak eğitimlerini sürdürüyor.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, ereli, kaç yaşında, mesleği, boyu kaç?

Berkan Karabulut