Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisi 12. Bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Çekimleri Adana’da devam eden ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusuna cevap arayan izleyiciler, oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel olan popüler dizinin son bölüm fragman detaylarını araştırıyor. BKM imzalı yapım Salı akşamları hayranları ile buluşuyor. Kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişen dizinin reytingleri her hafta daha da artıyor. Ramo’nın aksiyon dolu son bölümünde heyecan doruğa ulaşmıştı. Ramo’nun ailesi, sevdikleri, aşkı ve mahallesinin tehdit altında olduğu bir bölüm Show TV’de yayınlandı. Ramo’nun son bölüm fragmanı detayları ortaya çıktı.

RAMO 12. BÖLÜM FRAGMANI – RAMO SON BÖLÜM FRAGMANI

Ramo dizisi 12. Bölüm fragmanı olan Ramo son bölüm fragmanı ekranlara gelemedi. Diğer dizilerde olduğu gibi Ramo’da da çekimlere ara verildi. Bu yüzden son bölüm fragmanı ile izleyici buluşamadı. Ramo’nun yayınlanan 11. Bölümünde Ramo ve Sibel aynı evde yaşamaya başlamıştı. Polise sığınan Alpay ise Adana komisyonu hakkındaki tüm bilgileri anlatmaya karar vermişti. Ayrıca dizinin son bölümünde şaşırtıcı bir bilgi de ortaya çıkmış, şarkıcı Meryem’in muhbir olduğu anlaşılmıştı.

RAMO DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın 3-4 hafta daha yayınlanmayacağı düşünülüyor. Salgın tehlikesi nedeniyle dizilerin çekimlerine devam edilmiyor. Ramo’nun yayınlanan son bölümünde Fidan, Yavuz’u bir kadın ve kız çocuğuyla görmüş ve gördüklerini yanlış anlamıştı. Yavuz ise karısını kaybettiğini, yanındaki kadının ise kızının teyzesi olduğunu söyledi. Boz ise Fatoş’un hamile olmasına çok sevinmişti. Son bölümde Neco ve Boz yüzleşmişti. Show TV’nin sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanı çıktığında içeriğimizde yer alacak.