Ramo yeni bölüm fragmanı olan Ramo 4. Bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Ramo dizisinin son bölümünün yayın gününü ve fragman ayrıntılarını öğrenmek isteyen dizi severler, Ramo 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? Ramo hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Ramo saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel’in olduğu Ramo dizisi son bölüm yayın tarihi ve fragman notlarına dair sorular haberimizde cevap buluyor.

RAMO 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ramo dizisi 4. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo dizisi 3. Bölüm ile ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından 4. Bölüm fragmanı kanalın ve dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşılacak. Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandığında, tanıtım videosu sitemizde de yer alacak.

RAMO DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Ramo dizisi son bölüm 28 Ocak 2020 Salı günü, Show TV kanalında yayınlanacak. Ramo dizisi 3. Bölümü ile ekranlarda olacak. Adana ilimizde çekilen Ramo dizisi kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Ramo dizisi yeni bölüm bu akşam (28 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Tanıtım videoları bile milyonlarca kez izlenen Ramo dizisi, yeni sezon dizileri arasında yıldızı en fazla parlayan ve en çok konuşulan dizi oldu.