Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Ramo dizisi 25. Bölümü ile yayında olacak. Ramo dizisinin yayın detaylarını merak eden dizi severler, Ramo hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtını araştırıyor. Murat Yıldırım’ın Ramo rolünde, Esra Bilgiç’in Sibel rolünde başrolde oynadığı dizinde, usta oyuncu Olgun Şimşek, İlker Aksum ve Yiğit Özşener ile Mehmet Yılmaz Ak da rol alıyor. BKM tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun oturuyor. Ramo dizisinin senaryosunu ise Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan yazıyor. Ramo dizisinin son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati haberimizde yer alıyor.

RAMO HANGİ GÜN OYNUYOR?

Ramo dizisi her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin 25. Bölümünde Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin, Fidan’ın ölümüne neden olan Yavuz’un peşine düşecek. Ramo, Yavuz’u bulmak için hem Serdengeçtilerden hem de Cihangir’in kullandığı mesaj ağından yararlanmak isteyecek.

yeni başlayacak Türk dizileri Show tv, kanal d, fox tv 2021

RAMO DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ramo dizisi yeni bölüm 18 Aralık 2020 Cuma akşamı başlıyor. Dizinin son bölümünde Cihangir, Yavuz’un Vasili ile işbirliği yaptığını öğrenecek ve adamlarını Yavuz’un peşine takacak. Yavuz, dört bir yandan sıkışacak.

RAMO HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Ramo dizisi Show TV kanalında oynuyor. Ramo dizisinin 25. Bölümünde Sibel, tüm enerjisi ile Ramo’ya yardım edecek. Ramo ise Yavuz’u bulduğu anda hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalacak.

RAMO DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Ramo dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önceki haftadan özet görüntülerinin ardından yeni bölümü izleyici ile buluşuyor.

saba tümer boyu kaç, hangi burç, evli mi