Ramo dizisinin 11. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi hangi gün oynuyor? Ramo dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, çekimleri Adana’da yapılan dizinin yeni bölüm yayın detaylarını öğrenmeye çalışıyor. Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel’in yer aldığı dizinin yayın notları ortaya çıktı. Kısa sürede önemli izlenme rakamları elde eden ve sosyal medyanın en çok konuştuğu televizyon yapımları arasında yerini alan Ramo dizisi yayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Ramo dizisi yeni bölüm 24 Mart Salı günü oynuyor. Ramo’nun son bölümünde Ramo, Süleyman’ın her adımını önceden haber aldığını anlayacak ve en yakınındaki köstebeği ortaya çıkarmak için plan yapacak. Ramo ve Sibel’in aşkı ise yıllar sonra intikamı yenecek. İki aşık aynı evde yaşamaya başlayacak. Ramo ve Sibel’in en büyük düşmanı yeniden ortaya çıkacak ve onların geleceğini mahvetmek için harekete geçecek.

RAMO DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Ramo dizisi Show TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Ramo’nun yeni bölümünde, polise sığınan Alpay komisyonla ilgili tüm bilgilere anlatmaya karar verecek. Süleyman ise bunu engellemeye çalışacak. Alpay’a reddedemeyeceği bir teklif sunulacak. Boz ise Fatoş’un hamileliğine çok sevinecek ve Neco ile boşanma işlemlerini hızlandırmak isteyecek. Ramo’nun son bölümünde Neco ve Boz yüzleşecek.

yeni başlayan diziler listesi 2021