Yeni sezon dizileri arasında olan yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran Ramo dizisi 6. Bölümü ile ekranlara gelecek. Konusu, oyuncuları ve çekim yerleri ile dikkat çeken Ramo dizisi, yayın günü ve detayları ile de merak edilmeye devam ediyor. Ramo dizisi ne zaman oynuyor? Ramo dizisi hangi gün yayınlanıyor? Ramo dizisi hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Ramo dizisi saat kaçta başlıyor? Sorusunun da cevabını arıyor. Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in paylaştığı, oyuncuları arasında ayrıca İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel olan dizinin merak edilen yayın günü notları haberimizde yer alıyor.

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN, RAMO HANGİ GÜN OYNUYOR?

Ramo dizisi yeni bölüm 18 Şubat 2020 Salı günü oynuyor. Ramo dizisi 6. Bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin son bölümünde Ramo, ailesini korumak için yeni kararlar alacak. Sibel’in Ramo’yu bıçaklamasının ardından Ceyhan da mahalleye saldıracak ve mahalle savaş alanına dönecek. Ramo’nun ailesinden bir kişi ölecek ve Ceyhan yaralı olarak mahalleden kaçacak.

RAMO DİZİSİ HANGİ KANALDA, RAMO SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Ramo dizisi son bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Ramo’nun yeni bölümünde Ramo ve Boz Ceyhan’ın peşine düşecek. Yavuz ise Ramo’ya babasıyla ilgili gerçekleri anlatacak. Ailesini korumak için yeni kararlar alan Ramo, Adana’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını kanıtlayacak.