Yeni sezon dizileri arasında yer alan ve 2020’nin iddialı televizyon yapımlarından olan Ramo dizisi birinci bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölümü ile çok sevilen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Ramo dizisinin çekildiği yeri, fragman ayrıntılarını ve yayın gününü merak eden dizi severler, Ramo dizisi nerede çekiliyor? Ramo çekim yeri neresi? Ramo yeni bölüm fragmanı olan 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo dizisi 2. Bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ramo rolünde ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ı gördüğümüz ve oyuncu kadrosunda ayrıca Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel olan Ramo dizisine dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

RAMO DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, ÇEKİM YERİ NERESİ?

Ekranların yeni televizyon yapımı olan Ramo dizisi Adana’da çekiliyor. Ramo dizisi çekim yerleri arasında başta Adana’nın Seyhan ilçesi bulunuyor. Dizinin ilk sahnelerinden biri Adana’nın Sepici Mahallesi’nde çekildi. Dizide görülen Taşkapı Mahallesi ise senaryo gereği oluşturulmuş bir mahalle. Aslında Adana’da bu isimde bir mahalle bulunmuyor. Taşkapı Mahallesi olarak görülen mahalle aslında Adana’nın ünlü mahallesi Hürriyet Mahallesi’dir.

RAMO DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı olan 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında ortalığın daha da karışacağı görülüyor. Ramo’nun başkaldırış öyküsünün devamını önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünde izleyeceğiz.

RAMO DİZİSİ 2. BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Ramo dizisi 2. Bölüm 21 Ocak 2020 Salı günü, Show TV kanalında, saat 20.00’de ekranlara gelecek. Dizinin 1. Bölüm tekrarı ise 16 Ocak akşamı dizi severler ile buluşacak.