Ramo dizisi yılın en çok konuşulan dizileri arasında yerini aldı. Ramo dizisinde Ramo karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Ramo dizisi Ramo kimdir? Gerçek adı ne? Oyuncu Murat Yıldırım kimdir? Murat Yıldırım nereli, eşi kim, oynadığı diziler nelerdir? Sorularına yanıt arayan dizi severler, diziye ve Murat Yıldırım’a dair detayları öğrenmek istiyor. Ramo dizisinde Esra Bilgiç ile birlikte başrol oynayan Murat Yıldırım’a dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

RAMO DİZİSİ RAMO KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Ramo dizisinde Ramo karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Murat Yıldırım’dır. Bir ailenin gözü kara lideri olan Ramo hem zeki, hem iş bitiren hem de kendisine has yöntemleri olan birisi olarak dizide yer alıyor. Düşmanlarına karşı acımasız olan Ramo, sevdiklerine karşı ise merhametli oluşu ve fedakarlığı ile göze çarpıyor.

MURAT YILDIRIM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Murat Yıldırım 1979 yılında Konya’da doğmuştur ve 41 yaşındadır. Yıldız Teknik Üniversitesi’nden mezun olan, aynı yıllarda üniversite arkadaşları ile tiyatro oyunlarında yer alan Murat Yıldırım, ilk televizyon deneyimini 1999 yılında Ayrılsak da Beraber dizisi ile yaşadı. Yıllar içinde bir çok dizide ve sinema filminde başrol oynayan Murat Yıldırım son olarak Ramo dizisinde başrol oynuyor.

hadise boyu kaç, hangi burç, aslen nereli

MURAT YILDIRIM NERELİ? MURAT YILDIRIM’IN EŞİ KİM?

Murat Yıldırım Konyalıdır. Konya doğumlu olan ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Murat Yıldırım, başrol oynadığı son dizinin çekimleri için Adana’da yaşıyor. Murat Yıldırım’ın eşi 2016 yılında evlendiği İmane Elbani Yıldırım’dır. Murat Yıldırım 2008 – 2014 yılları arasında oyuncu Burçin Terzioğlu ile evliydi.

MURAT YILDIRIM DİZİLERİ VE FİLMLERİ NELERDİR?

Murat Yıldırım’ın oynadığı filmler arasında 2005 yılında rol aldığı Organize İşler, 2006 yılında kadrosunda olduğu Araf ve 2009 yapımı Güz Sancısı sinema filmleri var. Murat Yıldırım ayrıca Kırımlı, Kocan Kadar Konuş, Sonsuz Aşk, Ayla, İlk Öpücük ve Scorpion sinema filmlerinde de rol aldı. Murat Yıldırım’ın rol aldığı diziler ise; 1999 yılında kadrosunda yer aldığı Ayrılsak da Beraberiz, 2003 yapımı Patron Kim ve Hayat Bilgisi, 2004 yapımı Ölümsüz Aşk, Bütün Çocuklarım ve Büyük Yalan adlı diziler oldu. Murat Yıldırım ayrıca Fırtına, Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar, Gecenin Kraliçesi ve Ramo dizilerinde oynadı ve 2 yıl Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmayı sundu. Murat Yıldırım’ın başrolde olduğu Ramo dizisinde ayrıca Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel ve İlhan Şen rol alıyor.

yeni başlayan diziler listesi 2021 exxen, netflix, show tv