Ramo yeni bölüm fragmanı olan Ramo dizisi 3. Bölüm fragmanı yayınlandı ve 1,5 milyon izlenme rakamına erişerek trendler listesine girdi. Son haftaların en çok konuşulan televizyon yapımları arasında olan Ramo dizisi yeni bölüm yayın günü ise merak edilmeye devam ediyor. Ramo dizisi 3. Bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Ramo dizisi 2. Bölüm tekrarı hangi gün oynayacak? Soruları yanıt arıyor. Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in paylaştığı, oyuncuları arasında ayrıca İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel’in de yer aldığı Ramo dizisi son bölüm yayın notları haberimizde yer alıyor.

RAMO DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI, RAMO 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı olan 3. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Ramo dizisi son bölüm fragmanı şu ana kadar 1,5 milyondan fazla izlenme sayısına erişti ve trendler listesine üst sıralara yükseldi.

yeni başlayan diziler 2021

RAMO DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Ramo dizisi yeni bölüm 28 Ocak 2020 Salı günü, Show TV kanalında yayınlanacak. Ramo dizisi 3. Bölümü önümüzdeki hafta ekranlarda olacak. Ramo dizisinin 2. Bölüm tekrarı ise 23 Ocak Perşembe akşamı Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Ramo dizisi son bölüm önümüzdeki haftanın Salı günü (28 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Adana’da çekimleri devam eden Ramo dizisinin tekrar bölümü ise bu akşam (23 Ocak), saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

bizim için şampiyon nerede çekildi