Ramo dizisi son bölümü olan 4. Bölümü ile ekranlarda olacak. Son haftaların en çok konuşulan televizyon yapımlarından olan Ramo dizisinin yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Ramo dizisi hangi günler oynuyor? Ramo dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? Ramo dizisi saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Murat Yıldırım’ın Ramo rolünde, Esra Bilgiç’in Sibel rolünde başrol oynadığı, oyuncuları arasında ayrıca İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel’in de yer aldığı Ramo’nun yeni bölüm fragmanı ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

RAMO NE ZAMAN, RAMO HANGİ GÜNLER OYNUYOR?

Ramo dizisi her hafta Salı günleri oynuyor. Ramo yeni bölüm 4 Şubat 2020 Salı günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde, İstanbul mafyasının hükmünü iki tarafın da yerine getirdiği ve sulhun sağlanarak nikah hazırlıklarına başlandığı görülüyor. Suların durulduğu düşünülürken, Halef ve Neslihan planlarını hayata geçirir ve Ceyhan’ı cezaevinden kaçırır.

İç mimar villa tasarımları ve projeleri iç mimar salon tasarımları

RAMO HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Ramo dizisi Show TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Ramo son bölümde nikah günü gelip çatıyor ve olan bitenlere dayanamayan Fatoş Boz’u arayıp kendisini kurtarmasını istiyor. Ceyhan ise Ramo’nun düğününü basıyor.

RAMO DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı olan Ramo 4. Bölüm fragmanı yayında. Dizinin yeni bölümünde, Ramo’nun Ceyhan’ın abisini öldürdüğü gibi, Ceyhan da Ramo’nun abisi Hasan’ı öldürecek. Hasan gelişmelerden habersiz, Ceyhan’ın tuzağına düşecek ve ateş çemberinin içinde kalacak.

yeni başlayan diziler 2021