Show TV ekranlarının yeni dizisi Ramo, 9. Bölümü ile ekranlarda olacak. Ramo’nun son bölüm yayın gününü merak eden izleyiciler, Ramo ne zaman çıkıyor? Ramo dizisi hangi gün oynuyor? Ramo dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ramo rolünde Murat Yıldırım’ın, Sibel rolünde Esra Bilgiç’in başrolü paylaştığı, oyuncuları arasında İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel olan popüler yapıma dair merak edilen yayın detayları ortaya çıktı.

RAMO NE ZAMAN ÇIKIYOR, RAMO HANGİ GÜN OYNUYOR?

Ramo dizisi yeni bölüm 10 Mart 2020 Salı günü oynuyor. Ramo’nun 9. Bölümünde Ramo, Alpay’ın saldırısından son anda kurtulacak. Yavuz ise Ramo’yu kurtardıktan sonra kartlarını açık oynayacak. Yeni bölümde Yavuz ve Ramo birlikte hareket etmeye başlayacak.

RAMO DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Ramo dizisi son bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de yayınlanıyor. Ramo’nun son bölümünde mahalle yangın yerine dönecek ve birçok kayıp verilecek. Hasan ve Şahin ise rehin alınacak. Ramo’nun yeni bölümünde Neco’nun planı ters tepecek ve Alpay onları da alacak. Sibel de Alpay’ın rehineleri arasında olacak. Alpay Adana komisyonu ile pazarlık yapacak. Süleyman ise kendi gerçeklerini öğrenmek için uğraşacak.

yeni başlayan diziler listesi 2021 show tv, fox tv, kanal d